איך לרשום מס' תוכנית בשובל

ליאתי007

New member
איך לרשום מס' תוכנית בשובל

כאשר יש לי שתי ועדות מקומיות שלשתיהן יש מספר,והתוכנית גם תעבור לועדה המחוזית וגם לה יהיה מספר??

אלעד לב

New member
תוכנית אחת - מספר אחד

לסוכנת החשאית ליאתי שלום, או שמדובר בשתי תוכניות "אחיות" שמוגשות במקביל לשתי וועדות (בין אם בתחום מרחב תכנון מחוזי אחד או בין אם בשתי ועדות מחוזיות שכנות) או שזו תוכנית בסמכות מחוזית אותה את מעבירה להתייחסות שתי הועדות המקומיות שהתוכנית חלה בתחומן, ואז יהיה לתוכנית מספר מהוועדה המחוזית. גם אם בשגרה תוכנית מקבלת מספר בוועדה המקומית לפני שהיא מוגשת לוועדה המחוזית, הרי שבמקרה שלך לא מדובר במצב שגרתי והוועדות צריכות לתאם בינהן את אופן הטיפול בתוכנית ולהחליט באיזה מסלול הולכים, שלא יהיה בלאגן. הכי טוב שתבקשי מהועדה המחוזית (בהנחה שהתוכנית בסמכות מחוזית) לקבוע בעניין ולהנחות את הוועדות המקומיות. בתשריט תסמני בצורה ברורה את גבולות מרחבי התכנון המקומיים וגם בדברי ההסבר לתוכנית את יכולה קצת להרחיב בנושא. ב ה צ ל ח ה

ליאתי007

New member
אני צריכה לעדכן את התוכנית לאחר שנדונו

בוועדות ולהעביר לשתי הוועדות. התוכנית אכן בסמכות ועדה מחוזית.אבל הועברה לועדות המקומיות קודם . במחוז צפון הכניסו את הנושא של בדיקת סף לתוכנית(שכולל בתוכו אין סוף של דרישות ) ברגע שהתוכנית אינה עומדת בדירשות היא נדחת ואין לה מס'. התוכנית היא דרכים חקלאיות ולכן היה חוסר ודאות לגבי באיזה ועדה התוכנית תתקדם. אז לשאלתי: להוציא לכל ועדה תוכנית משלה עם המספר שלה? או לא לכתוב מס' תוכנית ולהמתין למס' של הועדה המחוזית? תודה

אלעד לב

New member
שם תוכנית

ליאת(י) בוקר טוב בנוגע לתנאי הסף, אני יכול להגיד לך שמשרד הפנים עומד להוציא בקרוב הוראה אחידה בנושא, אבל זה לא אומר שנקל בעניין, אלא שניישר קו בין המחוזות ונפרסם בצורה ברורה את כל הדרישות שתוכנית תדרש לעמוד בהן לעת הגשתה, ומה מהן נדרש לבדיקת תנאי הסף ומה לבדיקה התכנוניות. למספרי התוכניות (הזמניים) שינתנו בוועדות המקומיות אין משמעות בתוכנית שהיא בסמכות מחוזית. ואת המספר קובעת הוועדה. מה שאת צריכה לעשות זה לתת לתוכנית שם ברור ומאפיין, כגון: "דרכים חקלאיות במושב...", ולעדכן את הוועדות המקומיות לכשיינתן המספר מהמחוזית שיעדכנו אצלן. מקווה שעזרתי..

למעלה