איך לשווק מוצר?

esterg11

New member
איך לשווק מוצר?

שלום לכולם,
אני רוצה להתחיל לשווק מוצר מסין שבוודאות לא הגיע עדיין לשוק הישראלי. לשם כך אני צריכה להזמין מלאי (שוקלת להזמין בתור התחלה 10 פריטים בשביל לראות אם זה מצליח) ולהתחיל לרוץ עם זה, כאשר קהל היעד העיקרי שלי הוא אנשי עסקים/אנשים שנמצאים בדרכים רוב שעות היום וכו' אך אין בידי כלים להגיע אליהם או איך להתחיל.
כיוון שמדובר במוצר אחד אני עוד לא מתחילה לבנות אתר או לפתוח דף בפייסבוק, אלא מחפשת דרכים יצירתיות אחרות להפיץ את המוצר ולמכור.
יש למישהו טיפיםאו המלצות איך להתחיל?

תודה לכל העונים!

מאוד תלוי מה המוצר, הייתי מציע לך לבדוק...

אפשרות של מכירת המוצר ע"י חנויות או רשת, כפיילוט, ואז לראות בהתאם למכירה אם כדאי לעשות הזמנה גדולה.
בהצלחה

esterg11

New member
הכוונה שלך היא להציע את המוצר לחנויות?

לא עדיף לנסות למכור "בין חברים" בכמות קטנה על מנת לראות אם המוצר יצליח?

אם הבנתי אותך נכון, להציע את המוצר לחנויות זה לא צעד שכדאי לעשות אחרי שכבר ראיתי למוצר יש פוטנציאל וביקוש?
המוצר הוא סוג של גאדג'ט, ואני לא מכירה הרבה חנויות שיתייחסו לאדם פרטי בלי ניסיון ברצינות מדי. זה הפחד שלי בכל מקרה.

רוני דק

New member
קודם כל בהצלחה!

אם את רוצה להתחיל ממש בקטן
אז בהחלט למכור לחברים יכולה להיות אופציה.

בגזרה של שיווק את יכולה לנסות:
1. אם את לא רוצה אתר פייסבוק אז אולי דף נחיתה זמי, אפשר גם דף עם סליקה אם את רוצה למכור אותם באופן דיגיטלי
2. קוד QR - לשאול בכמה בתי עסק (שאליהם מגיעים אנשי עסקים) אם את יכולה להציב מודעה מודפסת ועליה קוד שמפנה לדף הנחיתה (את שניהם ניתן ליצור במערכת דיוור אלקטרוני בחינם).
3. מעבר לזה, אם את מתחילה רק עם 10 יחידות אולי זה יהיה מעניין לנסות להגיע לדוכן בכנס עסקים (או לבקש מבעל דוכן למכור את 10 היחידות שלך בתמורה לאחוזים).
4. מה לגבי EBAY- אני יודעת שצריך להתמצא כדי למכור שם אבל אולי שווה לבדוק מה התנאים / כמה עבודה נדרשת מצדך ומה העמלה שהם מבקשים.

למעלה