איך לשווק עיצוב אלבומי חתונה?

איך לשווק עיצוב אלבומי חתונה?

אני עוסקת בתחום ורציתי לשווק עצמי אצל צלמים חשבתי לצקף לכל כרטיס ביקור שמיועד לצלמים איזשהו אביזר שימושי להם-למי יש רעיון לאביזר כזה או למשהו אחר שישווק אותי?

danchen

New member
מה את הולכת להציע להם חוץ מהמתנה ?

איזו עמלה? האם את עובדת היום עם צלמים מסוימים?

shiri33

New member
רעיונות עבורך

קשה לי לחשוב על אביזר שימושי עבור צלמים שיהיה זול מספיק עבורך נייד וקטן כך שניתן יהיה לצרפו לכרטיס ביקור. אולי פשוט תקני טבעות חתונה מזויפות פושטיות ובכל כרטיס ביקור תחוררי חור עם מחורר ותקשרי את הטבעת עם סרט קישוט של מתנות וככה יזכרו את כרטיס הביקור שלך ? מי שהציע עסקאות אחוזים- זה רעיון טוב- כל מי שיפנה אלית תשאלי דרך מי הגיע ותעבירי לו אחוזים. הבעיה היא שלא כולם יענו לך על זה ולא כולם יזכרו ועבו הצלמים זה לא מספיק בטוח. את יכולה לפרסם את עצמך באתרי אינטרנט שקשורים בחתונות - יש כמה אתרים, אתה יכולה להדפיס גלויות בגלויות של שלי, את יכולה להדפיס סימניה ועליה עבודות שלך ולהניח אותה בחנויות צילום ליד הקופה וככה יש לבעל החנות מתנה קטנה לצרף לכל לקוח. בהצלחה שירי 33

danchen

New member
מי יגיע אליך?

השירות שאת מציעה לפי דעתי הוא עבור רוב הלקוחות מוצר דחיפה - בדרך כלל נהוג לחפש צלם. הצלם אחראי גם על העיצוב או שהוא ממליץ על מעצב לאלבום. מעטים המקרים בהם הזוג מחפש בעצמו מעצב אלבום (יש לו מספיק פונקציות לארגן לחתונה בליזה). לכן את צריכה למצוא צלמים שלא עובדים על מעצב קבוע או שמחפשים מעצב קבוע ולהציע את שירותיך על בסיס כמעט קבוע בתמורה לעמלה. הצלם לא יקח אותך בגלל גימיק שתתני לו אלא אם תתני לו עמלה טובה והשירות שלך יהיה טוב, שכן בסופו של דבר את חלק מהחבילה שהוא נותן ללקוח והוא לא ירצה להמליץ על מעצבת אלבומים רעה שתפגע לו בלקוחות ובעקיפין גם בו. את צריכה לחרוש את כל הצלמים עם תיק עבודות שלך - את את רוצה להשאיר להם מזכרת זה צריך להיות משהו יצירתי שיזכיר להם איזו עבודה טובה את עושה - תחשבי על משהו יצירתי שאת יכולה לעשות עם המוצר (קרי תמונות בעיצוב מסוים) - למשל כרטיס ביקור יצירתי שלא יזרקו אותו (גדול ומורכב מפוטומונטז של תמונות חתונה).

למעלה