איך לשחרר?

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
איך לשחרר?

ניסיתי לזמן משהו משמעותי מאוד לחיי. חשבתי עליו באופן די אובססיבי ואפילו הצקתי לאותו אדם שבזכותו החלום שלי עשוי ליתגשם. זה עוד לא קרה ולכן החלטתי ללכת על הדרך השנייה-לשחרר. השאלה היא איך לעשות את זה? אמרתי לעצמי שהיקום כבר יטפל בזה ומתי שזה צריך לקרות זה יגיע ובכל מקרה הכל לטובה. הבנתי שצריך לשכוח מהעניין ולתמקד בדברים אחרים, אבל אני לא מפסיקה לחשוב על מה שאני רוצה לזמן. אמנם הפסקתי לדמיין את זה אבל המחשבה על כך לא נעלמת. מה עושים?

אם את עדיין חושבת על מה שאת רוצה

זאת אומרת שלא ממש שחררת - לשחרר - זה שלח / ושכח את עדיין רוצה "לשלוט" באיך ומתי וכנראה לא ממש מאמינה שהיקום יכול לספק לך את כל בקשותיך הייתי שמה לב למחשבות שלי וכל פעם שהמחשבה על מה שאת רוצה עולה תגידי לעצמך "אני סומכת על היקום שיעשה את הכל על מנת שאני אקבל את מבוקשי" אולי בהתחלה בגלל ספק תרגישי שאת "משקרת לעצמך" אבל המוח שלך לא יודע את זה וככל שתגידי לעצמך את זה ככה לאט לאט האמונה תתחזק. בהצלחה

אני כ"כ מזדהה עם מה שרשמת

גם אני עוברת את אותה חוויה כבר שלושה שבועות וזה אחרי חודשיים וחצי של "מחשבה יוצרת מציאות". גם אני קיבלתי החלטה לשחרר לגמרי ולהפסיק לדמיין וליצור מציאות, אני מודה שזה קשה עד מאוד. גם אני עדיין מוצאת את עצמי חושבת ולעיתים אף חוטאת ובאופן טבעי לחלוטין ובלי יכולת שליטה מדמיינת.... גם אני שואלת את עצמי איך אני באמת משחחרת? לגמרי!

השאלה היא מה את רוצה

"לשחרר" אין פירושו לשכוח אלא, כמו שכתבת - להבין ולקבל שהיקום כבר יטפל בזה ומתי שזה צריך לקרות זה יגיע ובכל מקרה הכל לטובה. כשאת מבקשת לשכוח את מבקשת, בעצם, את שלוות הנפש ולא את השיחרור - את מבקשת שעד שהיקום "יתעורר" ויתחיל "לעבוד" בשבילך תהיי רגועה, שקטה ושלמה. אבל את באמת רוצה את זה - איך את יכולה לשכוח?

gils33

New member
שחרור - עצה

אני למשל עושה רשימה של כל הדברים שאני רוצה ושם אותה במקום שאראה אותה כל יום. אני יודע שכל הדברים הללו יגיעו אליי בזמן המתאים,אני מסתכל על הרשימה הזו כל יום ונהנה מהמחשבות מה יהיה כשאני אקבל אותם,איזה דברים אני אעשה איתם ואפיק מהם. מדמיין אותם איתי ואצלי,כמו כן עושה רשימה של דברים שאני צריך לעשות ולאט לאט הרשימה מתרוקנת,פשוט מיום ליום. זו עצתי השחרור בא מבפנים מתוך ידיעה שזה יגיע בזמן שמתאים לי. באהבה

happines s

New member
אני לגמרי מסכימה עם gils33

השיחרור הוא בעצם הידיעה ברורה שזה יגיע בזמן המתאים!! כל הכבוד על הניסוח...

לא, אבל זה לא ככה

אני דמיינתי ויצרתי מציאות במחשבותיי במשך שלושה חודשים (ותאמינו לי עשיתי עבודה מאוד קשה, יסודית ורציפה) והיה רגע שקיבלת החלטה שאני לא רוצה בזה או שאני יודעת שלא אקבל את זה ולכן החלטתי שאני מפסיקה לדמיין וליצור מציאות ולהרגיש ולגעת... זה עבד יפה במשך שבועיים והייתי אפילו שלמה עם זה. בשבוע האחרון זה ממש קשה, המחשבות כאילו נכנסות לי בכוח, אני מנסה להתרחק מהן אבל הן מצליחות לחזור להן. הרגעים הקשים ביותר שאני פשוט מוצאת את עצמי מדמיינת באופן טבעי לחלוטין. פה קשה לי לשחרר או להבין שבעצם לא הצלחתי לשחרר ואולי זה האינסטינקטים שבתוכי שמנסים לגרום לי להבין שאסור לי לוותר, אסור לי לשחחר... לא להמשיך הלאה....

לא הבנתי עדיין איך "לחשוב על זה"

סותר את העניין? מה,בגלל שאומרים "לשחרר" ? לפי דעתי המחשבה על זה רק מוסיפה לעניין ומחזקת אותו.. רק צריך לנתב את המחשבות לכיוון הנכון, של דמיון במצב הרצוי,או מחשבות על "מה אני אעשה עם זה כשאקבל"..

למעלה