איך לשכוח את ההוא שכ"כ הכאיב?

mika tal

New member
איך לשכוח את ההוא שכ"כ הכאיב?

אז לאחר שהעפתי סופית מחיי את הבחור שעה לי כ:כ רע בחיים, אני יודעת שרק הזמן ירפא הכל. אבל ,יש למישהו רעיון כיצד בכל זאת ניתן לסלק אותו ממחשבותיי?? תודה

כמה רעיונות

כל מי שיגיד לך שהזמן מרפא , זה לא לגמרי נכון ..לשכוח לא תשכחי הכאב יעלם לאט לאט , מה שאתה יכולה לעשות זה להכיר מישהו חדש , מישהו שיגרום לך לחשוב עליו ולא על ההוא , זה עובד במאה אחוז!!

הזמן יעשה את שלו...

אבל למרות כל הרע שמישהו יכול לעשות לנו.. אנחנו חייבים לסלוח לו על מנת להמשיך הלאה.. התחושות הרעות לא מועילות לרצון לשכוח.. צריך לסלוח כדי לשכוח לדעתי <מניסיון!>

magenta73

New member
הדרך הכי טובה

לדעתי, היא לשחרר. לעשות LET GO לא לחשוב על כמה הוא עשה רע או טוב, למה עשה ככה או ככה. את בחרת להוציא אותו מחייך. אז זהו. תהיי שלמה עם זה. אני, לפני שבוע, אמרתי למי שהיה האדם הכי חשוב לי, בערך, בעולם, שילך להזדיין, כי הוא באמת עבר כל גבול. הוא לא התקשר להתנצל, לבדוק מה קרה, כלום. אתמול ראיתי אותו. אחרי כמה זמן הוא בא להתחנחן, להגיד שלום עם חיוך, כאילו כלום לא קרה. אמרתי לו. לא. אני לא רוצה לדבר איתך. די. למרות שבלב נקרעתי. אבל מה שחשוב זה מעשים... יותר מהכל. אני עשיתי חושבים, ראיתי כמה רע הוא עושה לי, וזהו. ולא מגיע לו לצאת בסדר. ולא מגיע לו אותי. וזהו. ואני כבר לא חושבת עליו ולא כלום, כי הבנתי שאין מה. אין. נראה לי שאת הופכת להיות נקייה מרגש, רק אחרי שאת עוברת את כל השלבים. אחרי הכעס והמרמור. אחרי הכאב והאבל. אז פשוט מגיע השלב של דף חלק. נקי.

bulb

New member
הנה חזרתי על החתול הלבן לגאול אותך

מיסורי הציפיה. הנה המכחול לטבול בכסת של מג'נטה לשרטט את הקימורים ולהתוות את הפנים נ.ב. מצטער על הצרפתית בהודעה הקודמת מן הראוי להבא: הלכתי להריח ורדים ,תיכף אשוב

mika tal

New member
לא מסע סטוצים מטורף אבל בשבת היה לי

סטוץ מדהים!!

mitav08

New member
הזמן בהחלט מרפא !

אבל צריכה המון סבלנות, כי זה לוקח זמן מה שבטוח , אם הוא עשה לך רע אז בכלל למה להצטער שאתם לא ביחד? מה שעוד יותר בטוח וזה מנסיון, שאחרי חארות כאלו ואחרים תמיד באים אלו שמשפרים את המצב וגורמים להרגיש יותר טוב ו............ בהצלחה

the match maker

New member
תשמעי....

גם אנשים שעושים לנו כ"כ רע, עשו לנו משהו טוב בשלב מסוים, אחרת לא היינו איתם מלכתחילה. את פשוט צריכה לצאת עם אחרים, להינות, לא לדבר עליו עם חברות, ואם יש לך מזכרות ממנו כמו מכתבים, תמונות וכדומה, הייתי ממליץ לך לשים אותה במגירה לתקופה מסוימת ולנעול אותה. וכן, גם הזמן ירפא את הכאב שלך - מנסיון. נ.ב. הכי חשוב, שתזכרי שכל אדם שאנחנו פוגשים ו/או מכירים בחיים תורם לנו משהו, אז בסופו של דבר, אותו בחור גרם לך לדעת מה את רוצה ולא רוצה מהבחור הבא שלך. שיהיה לך אחלה יום.

NETA1235

New member
מקלים לא שוכחים

אם באמת אהבת אותו , לא תשכחי אותו לעולם אבל קל יותר יהיה רק כאשר החיים שלך יתמלאו בקשר חדש שיעניין אותך, מנסיון

למעלה