היא מפחדת שמשהו רע יקרה לי.
שאני אכנע לסמים אלכוהול וזנות, ואני חשבתי שהיא מכירה אותי יותר טוב הסברתי לה שאני מספיק חכמה בשביל להתרחק מהדברים האלה כי אין לי שום רצון להיות כלי שפך לגברים, אני שונאת אלכוהול בכל צורותיו וטעמיו השונים וסמים טעמתי פעם סיגריה ושנאתי כל שאיפה שלקחתי(עישנתי את הסיגריה מרצוני כדאי לראות מה הטעם שלה לא עקב לחץ חברתי) שנאתי סיגריות יותר ויותר ככה שסמים ממש לא מושכים אותי. התכנון הוא ללון אצל חברה שלי מזה שנתיים (נפגשנו באינטרנט ואנחנו כבר מכירות אחת את השנייה טוב מאוד) החברה עדיין גרה אם ההורים ככה שזה לא יהיה רק אני והיא, אז אמא שלי פוחדת שאני אשן אצלה אז הצעתי שאני אשן בבית מלון בעיר שהיא גרה(היא גרה באוטרך) או בבית מלון באמסטרדם(שקרובה לעיר שלה), בית מלון לא יקר משהו זול יחסית אבל בעל שם טוב עדיין היא לא רוצה שאני אסע. הצעתי אולי לנסוע אם מישהו אבל אני לא מצליחה למצוא מישהו שאני מכירה שיבוא איתי, שאלתי את סבתא שלי אבל היא לא יכולה לבוא בגלל שיש לה בעיה בלב אז הרופא שלה אסר עליה לטוס, אחותי לא יכולה כי היא כנראה נוסעת לארה"ב באמצע הקיץ ואם לא אז היא תשתמש בכסף לקנות מכונית. ככה שאין לי מישהו שאני אישית יכולה לסמוך עליו לבוא איתי, מה שאומר שאו שאני אצטרך לעשות כרצוני ולשבור את חשבון החיסכון שלי ולהוציא משם את הכסף לטיול(מה שרוב הסיכויים שאני אעשה) או להיכנע לפחדיה של אמא שלי ולחכות עד אחרי הצבא. איך מסבירים לאמא שאני כבר לא בת חמש ושאני מספיק חכמה להתרחק מכל מה שצריך להתרחק ממנו, אני אמרתי לה אפילו שאם באיזה שהוא שלב בנסיעה אני ארגיש לא בנוח ושיש אולי סכנה לחיי אני מיד אארוז ואחזור הביתה. אבל היא לא מוכנה לשמוע על כך. ולא רוצה שאני אסע.