איך לשלוט בפה שלי??|זבנג|

De-Panther

New member
איך לשלוט בפה שלי??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בטעות נפלט לי היום עם כמה אנשים מהמדור שלי שאני מנהל בתפוז ועכשיו אני רק מפחד שאיכשהו בעזרת זה הם יגיעו לבלוג שלי... ודווקא היום היו לי הרבה כניסות לבלוג דרך הכרטיסישי שלי... אוף אוף אוף

De-Panther

New member
לא כזה אכפת לי שסתם|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

במקרה יגיעו לבלוג שלי אבל זה מטריד אם בכוח ינסו עכשיו למצוא דברים עליי

Shusho

New member
אמ

תראה, זה אינטרנט, ברגע שאתה מפרסם משהו - זה או לכולם, או בכלל לא. אין כזה דבר "אם הם יגיעו", כי תכלס יש להם את האפשרות להגיע לשם. אני יודעת שזה לא מעודד במיוחד אבל זה חשוב.

תזהר במה שאתה אומר/כותב.

מי כמוני יודעת.. אולי זה לא יעודד אותך, אבל ברגע שאתה כותב דברים שאתה לא רוצה שיראו. אל תהיה שאנן עם זה. בסוף כל דבר מגיע. ורוב הזמן זה בדיוק לאותו בנאדם שרצית למנוע ממנו לראות את זה. לפעמים אנשים שולחים מאחד לשני, לפעמים במרכה, לפעמים בכוונה. אבל זה מגיע. תדע טוב טוב שבאינטרנט אתה לא לבד. מספיקה מילה אחת. תעשה טוב טוב חושבים אם יש לך מה להסתיר, כדי שזה לא יתנקם בך ויצור מצב לא נעים. תחשוב טוב טוב מה אתה אומר תמיד ליד מי. כמה שזה נשמע ]אראנואידי (וזה נשמע) אני יודעת שזה ככה, כי חוויתי את זה על בשרי. אין ברירה, אם אתה רוצה לשמור על פרטיות ושאנשים לא יראו, אל תכתוב או שתכתוב בלי שם. כמו שShusho אמרה, או שאתה כותב לכולם או בכלל לא.

De-Panther

New member
זה לא דברים רעים או|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו בסגנון זה גם לא דברים שהם סוד כזה גדול זה פשוט שהייתי מעדיף לעשות הפרדה בין החיים שיש לי במקום אחד לבין מקום שני או מקום שלישי זה כמו שבבית הספר אנשים ידעו שאני גולש בתפוז והרוב ידעו גם מה הכינוי שלי... לא הייתה לי בעיה עם זה כל עוד הם לא סתם התחילו לדבר על זה בצורה מגעילה או עם אנשים שאני סתם לא אוהב(שגם כן בתאכלס לא אכפת לי שידעו... זה סתם שאין לי חשק שאנשים מסוימים יחטטו לי בחיים כי מישהו אמר להם שככה וככה) למשל אני וחברים שלי היינו תמיד צוחקים בהפסקות על דברים שכתבתי במקום מסוים... חברים ואנשים אחרים גם ידעו שאני בתפוז יום אחד איזשהו חבר פתאום מתחיל עליי...(לא על הדברים עצמם) וכמעט מספר למישהו שאני לא סובל כמה פרטים שממש לא הייתי רוצה שהוא ידע(לא שהם אישיים או משהו כזה... פשוט אחר כך היה יכול להיות לי כאב ראש גדול) אני גם הייתי גולש בסיפריה בבית הספר לאיזשהו אתר עם סרטים שהכנתי ומראה את זה לחברים שלי... ערסים שהיו עוברים שם ורואים את הסרטים היו אומרים "פחחחח מי המטומטם שבסרטים האלה??" ובכלל לא שמים לב שאני אותו אחד
כמו שלמשל ילדות שונות מבית הספר היו קוראות הודעות שלי ולא יודעות שזה אני... ועוד המון מקרים נוספים... ככה שלא אכפת לי שידעו... אכפת לי מזה שאני יכול למנוע את הדברים האלה וכמו אידיוט אני לא מונע

noosh

New member
אין כזה דבר

להפריד בין החיים במקום אחד לחיים במקום שני. אפילו סופרמן לא הצליח לעשות את זה. אנ מבינה את זה, כי גם אני ככה, אבל אני מודעת לעובדה שיש פרצות ואנשים יכולים לדעת, אז אני חושבת מראש מה לחשוף כאן ומה לא.

De-Panther

New member
בעיקרון אני נוהג...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לשים זין בקשר לדברים שאני אומר דברים שאני לא אומר זה דברים שלא הייתי אומר גם אם לא הייתי יודע שכל העולם ואחותו יכולים לקרוא אותם... זה פשוט דברים שאני לא חושב שאני צריך לומר... אבל עדיין... זה קשה כשאנשים מסוימים... שאני יודע שכדי לחיות טוב לא כדאי שהם ידעו את סדר החיים שלי... פתאום יכולים לדעת מה באמת קורה איתי... חוצמזה אני לא סופרמן אני הרבה יותר טוב ממנו

דנטל

New member
תלמד לסתום את הפה

את הטעות הספציפית הזו כבר עשית ועוד תעשה טעויות בעתיד, אבל תרגיל את עצמך עם הזמן לנדב פחות מידע. גם לי אין בעיה שיודעים עלי הכל וגם אני מנדבת פרטים חופשי, אבל יש אנשים שהתגובות שלהם באות מצרות עין וכאלה, שזה לימד אותי לספר הכל הכל... אבל לא לכולם. תראה, יש פוסט שהייתי כותבת בבלוג אם מי שהפוסט עליו לא היה יכול לקרוא אותו, אבל זה מישהו מתפוז שיודע בוודאות מה הניק שלי ואולי קורא את הבלוג שלי והפוסט לא מחמיא אז בחרתי פוסט אחד לא לכתוב. לא נורא, קוראיי הנאמנים יסתפקו במה שכן כתבתי. לגבי הפוסטים שכן נכתבו תסכים איתי שמדובר בסדר חיים שהרבה אנשים היו בוחרים להסתיר או לגלות תחת ניק מסתתר. אני לא מתכוונת להסתתר ולהסתיר ויכול להיות שיום אחד אצטער על זה שאפילו הבוס שלי קורא את הבלוג, אבל זו טעות שאצטרך לחיות איתה וללמוד ממנה לקח ואולי לבחור לסתום את הפה קצת יותר מכיום. תפיק לקחים מטעויות שאתה עושה ולפעמים גם טוב להפיק לקחים מטעויות של אחרים ולא חובה לחוות טעויות באופן אישי. הפעם נפלט לך, בפעם הבאה אולי לא.

למעלה