איך לשמור בצק לפיתות שתפח במקרר והיה כבר בחוץ?
שלום לכולם,
אתמול (שלישי) בערב, הכנתי בצק לפיתות על הסאג', על פי המתכון הזה. הבצק תפח במקרר כ-24 שעות, והיום אחה"צ (רביעי) הוצאנו אותו כדי להשתמש בו במדורה. יצאו אחלה פיתות.
כיוון שנשארה כמות גדולה, אשמח להשתמש בו גם למדורה שתהיה ביום ראשון (כלומר, בעוד 4 ימים).
כיצד - אם בכלל - ניתן לשמור אותו עד ליום ראשון?
מראש על כל עצה,
ארנון
שלום לכולם,
אתמול (שלישי) בערב, הכנתי בצק לפיתות על הסאג', על פי המתכון הזה. הבצק תפח במקרר כ-24 שעות, והיום אחה"צ (רביעי) הוצאנו אותו כדי להשתמש בו במדורה. יצאו אחלה פיתות.
כיוון שנשארה כמות גדולה, אשמח להשתמש בו גם למדורה שתהיה ביום ראשון (כלומר, בעוד 4 ימים).
כיצד - אם בכלל - ניתן לשמור אותו עד ליום ראשון?

ארנון