איך לשמור על אהבה.......

איך לשמור על אהבה.......

מישהו חכם אמר פעם: `` לעיתים למצוא אהבה יש לעצום עין אחת... וכדי לשמור אותה יש לעצום שתי עיניים.`` זה לא מספיק לאהוב , חשוב גם להראות כמה שאתה אוהב את האהבה שיש לך לאהובה שלך. אתה יכול להביע אהבה מידי יום ביומו במילים, מבטים, נגיעות ובאין ספור תשומת לב. האוהבים , אהבתם מלאה ביסורים וכך גם אנחנו. האוהבים , לא יודעים איך לומר אהבה וכך גם אנחנו. האוהבים, מחפשים אהבה וכך גם אנחנו לכל האוהבים שבעולם כולו : אהבו כי ניתנה לנו פריוילגיה לתת את מה שבלב שלנו , אל תתבישו להגיד אני אוהב/ת אחד לשני כי מתי שנמצאים לבד מחפשים למי להגיד. חבר טוב שלי אמר לי היום כנסי לחדר סגרי את הדלת וצעקי בקולי קולות אני אוהבת את עצמי וברגע שאתה או את אוהבים את עצמכם אתם יכולים לתת אהבה . אבל אך ורק כשאתם מגיעים לעילוי השימימי של הגילוי העצמי אני אוהבת את כולכם. שרון

perachan

New member
למה ייסורים?.????

למה את תמיד נשמעת עצובה???? תתחילי לחייך...החיים יחייכו אלייך.... מי אמר שחייבים להיתייסר ..באהבה? האהבה....הכי טובה היא...להישאר שפויי.... אהבות...נגמרות..ו..מתחילות...תתחילי לאחוז בקרקע.. קחי את החיים יותר בקלות........כי מחר כולללללנו נמות... דודה...יקרה שלי......

למעלה