איך לשפר את ההכנסות של עסק בשיטה פשוטה ויעילה?

איך לשפר את ההכנסות של עסק בשיטה פשוטה ויעילה?

שאלתי פעם בעל עסק מצליח איזה טיפ הוא יכול לתת לבעלי עסקים שרוצים להגדיל את ההכנסות בעסק שלהם בצורה המהירה ביותר, ומה שהוא אמר הפתיע אותי.

הוא אמר שאם אני אבדוק מה קורה בעסק, אני אגלה ש 20% מהפעולות שבעל העסק עושה, הן אלו שמביאות לו 80% מההכנסות וש את רוב הזמן שנשאר לו - כמעט 80% מהזמן, בעל העסק פשוט עסוק בלעשות פעולות שמזיקות לעסק.

ומאז פעם אחר פעם אני מגלה עד כמה זה נכון. בעלי עסקים שלא מרוויחים מספיק, עסוקים כל הזמן. וכשבודקים מה בעצם הם עושים ובמה הם כל כך עסוקים, מגלים שהם עסוקים במה שכבר היה ונגמר ולא יביא יותר הכנסה, או ב"לעשות סדר" או בכיבוי שריפות או בפגישות שאין להן תוצאות - ולא במה שיביא להם את ההכנסה הבאה ואת זו שאחריה ואת זו שאחריה.

אם אתם במצב כזה - ש 80% מהפעולות שאתם עושים בעסק לוקחות לכם 80% מהזמן ולא מכניסות לכם כסף, כנראה שהגיע הזמן לשנות.

אני שומעת "אבל זה חשוב". ו"איך אני יכול לא לעשות את זה"? חשוב? יותר חשוב מלהכניס כסף לעסק? תחליטו בעצמכם. לי חשוב שתדעו שכל דבר שאתם עושים בעסק שגוזל מכם שעה יש דרך לעשות אותו בחצי שעה ואולי אפילו לתת פיתרון יותר טוב.

העיקרון הפשוט אומר לזהות מה הפעולות שאתם עושים בעסק שמביאות לכם כסף ולעשות מהן יותר ומה הפעולות שאתם עושים שלא מביאות לכם כסף ולא משאירות לכם זמן לעשות את הפעולות שכן מביאות לכם כסף - קבלו החלטה. החלטה שמתאימה לכם.

אני רק אומר שעסקים שמחליטים מה לא לעשות ולא רק מה כן לעשות, מגלים שקורה אצלם בעסק שינוי מיידי בתוצאות.

סוף שבוע נפלא שיהיה לכם,
אפרת רמתי, ליווי עסקי ממוקד תוצאות

נ.ב. סוף שבוע זה זמן מצויין לקחת פסק זמן מהעשייה להתבונן ולהסיק מסקנות רווחיות

שמעוני73

New member
השאלה היא איך בתכלס עושים את זה

אני מסכים עם עקרון ה 20 /80 אבל אני תמיד נופל להרגלים הישנם ולאזור הנוחות שלי
מה הפעולות תכלס שאת מציע לי להתחיל איתם כדי לחולל שינוי מורגש

3 טיפים (חשובים) לזיהוי והתמקדות בפעולות הרווחיות בעסק

שאלה מעולה - איך לצאת מגבולות הנוחות ולהתמקד בפעולות שמביאות לנו את התוצאות וההכנסות שחשוב לנו לקבל?

טיפ מספר 1: לדעת מה התוצאות שאנחנו רוצים לקבל במקום להגיב על השוטף. עדיף להתמקד בתוצאה אחת או שתיים - בתור התחלה. עד שנכנסים להרגל.

טיפ מספר 2: לתכנן את החודש הבא במקום את היום. מה זה אומר? כשאנחנו תמקדים בלתכנן את היום או את השבוע הקרוב, סביר להניח שלא נקבל את מרבית התוצאות שלנו. כשאנחנו מתכננים את החודש הבא, על פי התוצאות שאנחנו רונצים להשיג, הסיכוי שנשיג את התוצאות שלנו ונתמקד במה שחשוב - גדל

טיפ מספר 3: לזהות את הבהול, להבין למה הוא קורה ולמנוע אותו במקור, או להעביר אותו לטיפולו של מישהו אחר. הרבה פעמים אנחנו מתמקדים בבהול. בכיבוי השריפות. אם יותר מדי מהזמן שלנו "תקוע" בבהול, אנחנו נרגיש אולי מאוד עסוקים אבל מצד שני שאנחנו לא מגיעים לתוצאות.

מעבר לזה אני עורכת הרצאה אינטרנטית בנושא קבלת תוצאות ורווחים בעסק בנושא הזה ב 25.8.15 וכולכם מוזמנים.
קישור להרשמה להרצאה האינטרנטית
מיד בהרשמה תועברו לאתר המיוחד של ההרצאה. מי שירשם לפני ההרצאה יוכל להשאיר לי שאלות.
נ.ב.
לאחר ההצאה תישאר הקלטה באתר ההרצאה.

למעלה