איך לשפר חוסר ביטחון עצמי

r3dt4g

New member
איך לשפר חוסר ביטחון עצמי

שלום כולם
בעיקרון אין לי בעיה להתחיל עם בנות, ורוב הבנות זורמות איתי פחות או יותר לכל מקום שאני ירצה, עד למתחת לשמיכה בבית...
הבעיה מתחילה בדיוק בשלב שבו אני מוריד תחתונים (או היא), באופן טבעי אני אמור לקבל זיקפה, ובזמן חדירה התהליך אמור ליהיות מהנה,
אני לעומת זאת מתקשה להגיעה לזיקפה, וגם אם אני מגיעה לזה, קשה לי לשמור אליהה, כמו גם בזמן חדירה אני לא בדיוק מרגיש איזו תחושת הנאה מיוחדת,
על תבינו לא נכון, כאשר אני הולך סולו, אני מתפקד מצויין מכל הבחינות, זה רק ברגע האינטימי המאוד ספציפי הזה.
הייתי אצל סקסולוגים, הם רשמו לי כדורים שעוזרים עם זיקפה, ובאמת הם מאד עזרו לי (אפילו מעבר למצופה... הייתי די מופתע מעצמי...)
אבל לא הצלחתי להגיעה לסיפוק מחדירה... רמזו לי פה ושם שזה כנראה חרדת ביצוע, הנובעת מחוסר בטחון בקטע המיני (שהוא בעיקר בגלל חוסר ניסיון),
אז איך אני אמור להתמודד עם זה?

Bs Bane

New member
אתה צופה בפורנו?

ואיך אתה מאונן? מהר וחזק?
צפייה מרובה של פורנו ואוננות טראומטית יכולה לגרום לבעיות זקפה.
&nbsp
יכול להיות חרדה, יכול להיות עוד דברים. לך לסקסולוג שינסה להגיע לשורש הבעיה במקום לטפל בסימפטומים.

turangaleela1

New member
גם הפורנו וגם האוננות עצמה

שניהם יחד בשגרה של גבר עשויים להפריע במהלך סקס.
הגוף רגיללגרייה מסוימתובסקס עם אישהזו לא אותה רמת גרייה.
תפסיק לראות פורנו ותאונן פחות

אין מה לעשות

אכלת אותה
אם קיבלת כדורים להרמת המורל והגעת לחדירה עם בחורות ולא נהנית
זאת בעיה רצינית

תבדוק אם אתה נמשך לבנים.

DogsPCI

New member
הלו, אני לא באמת מכיר אותך... אז רק ניחוש...

&nbsp
מה שמפריע לך נפשית, עדיין מפריע לך גם עם הכדורים...
וכשישנה מועקה, לא ניתן באמת להנות וכו', כי אתה דרוך...
&nbsp
צריך ללמוד להרגע...
לוקח בטח קצת זמן...
תצתרך קצת הבנה מהצד השני, אבל אתה חייב ללמוד להרגע ולהשתחרר.
אולי יש מי שיכול לעזור בזה, יועץ או פסיכולוג...
&nbsp
&nbsp
בדרך כלל, החרדה תרד מעצמה לאחר כמה הצלחות, וכן לאחר מספר כישלונות שהתקבלו בהבנה מצד שני הצדדים :).
&nbsp
בהצלחה.

avi1282

New member
עוד אפשרות

היא שחדירה לא מושכת אותך במיוחד, אם יש אקטים אחרים שמושכים אותך יותר אתה יכול להתרכז יותר בהם.
אם זה כן רק הבעיה של חוסר בטחון, אז מניח שכשתהיה בקשר עם מישהי תוכלו לנסות במשך זמן כשהמטרה העיקרית לא צריכה להיות לגמור מחדירה, אלא להנות, ועם הזמן כשהלחץ ירד ויהיה ברור לך שבכל מקרה אתם תהנו מהסקס וזה מה שחשוב, אז גם זה יגיע יותר בקלות.

למעלה