איך לשתף מסמך רפואי - ולמחוק אותו מהרשת

איך לשתף מסמך רפואי - ולמחוק אותו מהרשת

יש תוצאה שקיבלתי ואני צריך להתייעץ עליה בדחיפות
סרקתי את התוצאה ומחקתי פרטים מזהים, ועדיין אני מעוניין לעלות
אותה ליעוץ בפורומים רפואיים, ולמחוק אותה אחרי שאקבל תשובה
כי אין לי רצון שהמידע הזה יהיה ברשת
לכן חשבתי לתת בהודעה קישור לתמונה - ולא להעלות אותה לפורום
ומאוחר יותר - אחרי קבלת התשובה - למחוק אותה מהרשת
[ אין לי בעייה שאנשים יורידו את זה - כל עוד זה לא מופיע ברשת בצמוד לשאלה שלי ]

השאלה שלי לאיזה שרתים אמינים אני יכול להעלות את התמונות
ואז למחוק בקלות ?

זה ברור, עדיין מחפש שרת להעלאת תמונות

אם אפשרות מחיקה

לפחות בעיניים שלי מהרגע שהסרתי פרטים אישיים
ושהקובץ כבר לא מקושר להודעה שלי [ נמחק ]
אין כל בעייה

אז מחפש שרתי תמונות אמינים שניתן למחוק תמונות
לאחר תקופה

TomerCohen

New member
התמונות הן החלק הפחות בעייתי במשוואה

התמונות לא מתאנדקסות במנועי החיפוש באותה יעילות שמנועי החיפוש קוראים מלל רגיל. כלומר גם אם תסיר את הסריקה של המסמכים הרפואיים שלך ההודעות עצמן תישארנה ברשת ולרוב עליהן תהיה לך אפילו פחות שליטה.
&nbsp
לדוגמה, נניח שאתה כותב הודעה בנוסח של "אני מצונן עם שפעת, להלן המסמכים הרפואיים. מה דעתכם?", ולהודעה תצרף מסמך המכיל את המרשמים שנתן לך הרופא. נניח שתוכל בעתיד למחוק את המסמך המצורף וגם שלא נשאר שום עותק שלו ברשת, עדיין תישאר ברשת עדות לשפעת שלך ודווקא זה מה שעשוי להצמיד את תוצאות החיפוש על שמך אל המידע הזה.
&nbsp
כמו־כן, תזכור תמיד כי למרות שאתה יכול לשלוט במידע שאתה מפרסם, קשה הרבה יותר לשלוט במה שאחרים מפרסמים, ועשוי למשל להתפתח דיון שבמהלכו אנשים אחרים ישלבו בהודעה מילות מפתח שלא קיימות בהודעה המקורית שלך אלא במסמכים המצורפים, ואז למרות שאת אלו לכאורה העלמת מהרשת, עדות לתוכנם תמשיך להתקיים בדיון עצמו בפורום, וגם הוא כמובן עלול להיות משויך לפרטיך האחרים באותו האתר.
&nbsp
אם אתה רוצה פרטיות, עליך להימנע מפרסום מידע תחת פרטיך. ואם אתה חותם על הודעות תחת שם עט שכבר הפך להיות הזיהוי שלך באותו האתר או ברשת בכלל, ייתכן שתרצה להימנע משימוש באותם פרטים גם כן, שהרי הם הופכים להיות הייצוג שלך ברשת ומשקלם דומה לזה של הפרטים האמתיים שלך.

Y. Welis

New member
לגוגל דרייב. שתף שם ושלח את הקישור רק למי שצריך לראות

גוגל לא מאנדקסת חומרים שבדרייב.
&nbsp
עוד דרך - כווץ את התמונה ל-ZIP או RAR (אפשר עם סיסמה) ואז היא לא תתוייג כתמונה.

למעלה