איך לתקן "פיצוצים"

ציון2

New member
איך לתקן "פיצוצים"

בתיקרה , ובקירות???? הפיצוצים נגרמו ב"חיבורים" בתוספת בנייה. כל פעם אחרי תיקון הפיצוצים חוזרים...

לא בדיוק "פיצוצים" אתה מתכון לסדקים שנוצרים בחיבורים שבין בניה חדשה לישנה. יש רעיון פשוט ,פותר את הבעיה בצורה נהדרת,ישם אותה ותשכח מהסדקים. מדובר בפרופילים מעוצבים שעשויים מקלקר או חומרים גמישים אחרים שמתקינים לאורך הסדק.הפרופיל מכסה את הסדק ,ועקב גמישתו הוא נע יחד עם חלקי הקירות אלהם הוא מחובר. מצרף קישור לאחת החברות שמפיצה את הפרופילים שציינתי.

fortune

New member
../images/Emo103.gif אני נוהגת לעלות על סולם,

לפתוח את הסדק בעזרת השפכטל (מרית) להרטיב את הסדק, ממש מספיגה עם סמרטוט רטוב, מורחת דבק שפכטל (מוכן של יעקבי) מורחת ישר ישר, שלא אצטרך לשייף אח"כ. לאחר ייבוש (כ-10 שעות בקיץ) מורחת עוד שכבה אם צריך (אם השכבה הקודמת קצת שקעה) מחכה לייבוש וצובעת בצבע הכללי של החדר. לדבק יש נטייה להיות קצת צהבהב לאחר ייבוש. בהצלחה.

זה לא פותר בעיות של תזוזה של קירות למלא סדקים זה פתרון שלא פותר כלום כשקירות זזים. מנסיון ,המלצתי את מה שכתבתי.

fortune

New member
נו, ניחא, מי אני שאומר כאן משהו...

אבל, מכיוון שאני אישית מעדיפה לראות סדקים שנוצרים, לתקנם שוב ושוב אם צריך, אבל - לראות אותם ולא להחביאם, המלצתי על השיטה שלי ושל כל עם ישראל. ידוע שזז, ידוע שנוצרים סדקים, ידוע שיש 1001 שיטות להתמודד אבל יש גבול ליחס שלך אלי מתחילתו של הפורום הזה ורק בגלל שפעם אחת לא קיבלתי את דעתך האישית... אפשר לפרסם התכתבויות... מן הראוי שתנהג בכבוד ולא תגלוש לקטעים לא נעימים. שיהיה לך יום נפלא.

ronnymp

New member
אצלנו פתרו את זה קצת אחרת ....

צבעי שסתם סדקים - שם איזשהו חומר רשת - שאותו מילא בטיח - ועל זה צבע הרשת הוא הסביר - קצת גמישה - ו מעט תתגמש עם הסדק שעשוי לגדול

ציון2

New member
תודה

על העצות הטובות. אשתדל לבצע מעט מכל אחת ... רק אל תריבו בגללי ....... ביי ושוב תודה.

8eyald

New member
סדקים

יש הבדל בין סדק פשוט לסדק "עובד" סדק פשוט אכן כדאי למא בחומר צמנטי כלומר על בסיס מלט וכדומה. בחיבור אכן מקובל להדביק רשת כפי שכבר אמרו לך. על מנת לתרום לאלסטיות. לסדק עובד זה לא יועיל. התשובה של חובב נשמעת יותר הגיונית למרות שאני לא מכיר את הפיתרון הזה. אפשר להתמש בשפכטלים אקרילים זה יעיל מאד וקל ליישום אם כי מעט יקר. יש כמעט לכל החברות המובילות מוצר כזה. שים לב למרוח את זה בלי ליצור גבעות. קשה לשפשף את זה. תמרח אם צריך פעמיים. שים לב לנקות את הכלים .זה לא יורד אחר-כך. בהצלחה רבה.

איך מסתירים "תפר" מעלה תמונה של הפתרון שהצעתי. בית הבנוי משני חלקים שנבנו בתקופות שונות. מקום החיבור נפתח ונסגר ללא כל יכולת שליטה,וכל הנסיונות לשימוש בתחבושות , וחמרי מילוי שונים ,לא הועילו.וה"תפר" היה מופיע שוב לאחר מספר חודשים. לאחר הרכבת הפנלים מקלקר ,נפתרה הבעיה לגמרי. לא רואים יותר את ה"תפר". בתמונה רואים שני סוגי רוחב של קנט. מתחת לקנט הרחב יש "תפר" של כשני סנטימטר רוחב,ולאורך הקנט הצר יש רק סדק לכל אורך החיבור של הקיר לתיקרה.

אשאיג

New member
חובב - האם אפשר להעלות את

ההסברים האלו למאמרים? יש לי עניין אישי בדבר - בבית שלי בארץ יש סדקים שחוזרים כל הזמן - ואני עכשיו בחו"ל, אבל אולי גם לאחרים יש עניין? תודה

MAYA20

New member
אפשר גם לפסל בקלקר

וליצור צורה אלגנטית, ולצבוע. לא?

רוקוקו

New member
אין צורך לפסל לבד....

מחיר של פינת קלקר כזאת הוא רק כמה שקלים בודדים לפס או למטר. אז הכי קל זה לקנות מוכן לצבוע ולהדביק. רוקוקו(ערן).

למעלה