איך לתרגל צלבוקס בסיסי http://www.youtube.com/watch?v=dFS-84tKfAI&feature=autoshare
D daskaliano New member 25/9/11 #1 איך לתרגל צלבוקס בסיסי http://www.youtube.com/watch?v=dFS-84tKfAI&feature=autoshare
D daskaliano New member 25/9/11 #2 תרגול מכת וו יד קדמית http://www.youtube.com/watch?v=mVV926i7b4o&feature=related
M muaythai New member 25/9/11 #3 תודה רבה דסקלו עוזר מאד. כיף ללמוד בכל פעם דברים חדשים. יום, והמשך שבוע טוב. בברכה, ארז שוקרון.
ש ששון מהפרסומת New member 26/9/11 #6 אפשר קישור לסרטונים? בכלל היתי רוצה לדעת אייך אפשר לראות את כל הסרטונים שאתה מעלה (זה גם הזמן להגיד לך כל הכבוד עליהם)?
אפשר קישור לסרטונים? בכלל היתי רוצה לדעת אייך אפשר לראות את כל הסרטונים שאתה מעלה (זה גם הזמן להגיד לך כל הכבוד עליהם)?
R RoyceGracie New member 27/9/11 #7 גם באתר שלנו יש עמוד "סרטוני הדרכה" שמכילים סרטונים של אלמנטים בסיסיים של איגרוף תאילנדי - אגרוף ג'אב, קרוס, אפרקט, לואו קיק, מידל, הייקיק, קלינץ' בסיסי ועוד... לינק לאתר http://www.teampegasus.tk בברכה טים פגסוס
גם באתר שלנו יש עמוד "סרטוני הדרכה" שמכילים סרטונים של אלמנטים בסיסיים של איגרוף תאילנדי - אגרוף ג'אב, קרוס, אפרקט, לואו קיק, מידל, הייקיק, קלינץ' בסיסי ועוד... לינק לאתר http://www.teampegasus.tk בברכה טים פגסוס
ש ששון מהפרסומת New member 2/10/11 #9 תודה! אחלה סרטון עונה על השאלה פחות אויותר למרות שאני התכוותי לסרטון שמדגים לחוד יותר ספציפית איך נותנים כל מכה בסיסית אבל בגדול הסרטון הזה עזר לי מאוד ויש בו את מה שחיפשתי תודה!
תודה! אחלה סרטון עונה על השאלה פחות אויותר למרות שאני התכוותי לסרטון שמדגים לחוד יותר ספציפית איך נותנים כל מכה בסיסית אבל בגדול הסרטון הזה עזר לי מאוד ויש בו את מה שחיפשתי תודה!