איך ל-א לדפוק מערכות יחסים!!!

pain is MY love

New member
איך ל-א לדפוק מערכות יחסים!!!

בואו נהפוך לרגע לפורום של שלום במקום של מלחמה
אני בטוחה שכל אחד ואחת מאיתנו חווה מערכות יחסים טובות יותר וטובות פחות ואני בטוחה שכל אחד יוכל לתרום מניסיונו האישי לנושא חשוב זה. שכל אחד יכתוב לפחות טיפ אחד לאיך לא לדפוק מערכת יחסים מתחילתה... אילו טעויות אסור בשום פנים ואופן לעשות ומה כן לעשות כדי שהקשר יצליח... תנו לנו לעזור לכם וביחד נהפוך את העולם למקום יותר טוב לחיות בו

pain is MY love

New member
שאני אתחיל?..

אני אתחיל מהמובן מאליו. ממה שברור לכל ילד וילדה אבל חלק גדול מאיתנו עדיין עושים את אותה טעות... גבירותי ורבותי, מה שמתחיל בסקס נגמר בסקס!!! נכון, כל אחד יכול לתת לי עשרות דוגמאות למערכות יחסים מעולות שהתחילו במיטה והסתיימו בחופה. אבל הכלל אומר- לכבוש! חוש הציד שלנו עובד שעות נוספות. ואני מדברת על בנים ובנות כאחד... כולנו רוצים לכבוש, לחפש אתגר ולהשיג אותו מה שבא בקלות הולך בקלות...

חח גם אני חושבת ככה

לא משנה עם שכבת עם החבר האחרון שלך(בנים או בנות..) זה לא אומר שאת צריכה עם החבר החדש להתחיל מאותו מקום לדעתי "להתחיל מחדש" זה הרבה יותר כייף.. תמיד יש למה לצפות

duduamar

New member
הכי חשוב

להיות קשובים אחד לשני, להיות שם כשצריך... להיות כנים לגמרי אחד עם השני. קשר מבוסס על אמון, כנות ופתיחות.

הכי חשוב לא לקחת את השני

כמובן מאליו לשני בני הזוג צריכה להיות מטרה אחת ואותה מטרה כל אחד צריך לחשוב על השני יותר מעל עצמו

במציאות אני ככה

מטבעי אבל עדיין יש מקום להשתפר לדעתי לאהוב מישהו זה לעשות הכל כדי שיהיה לו טוב אני בשביל חיוך מהאקסית שלי הייתי הופך את העום

ChilD SouL

New member
אהמ...

לדעת שלהתפשר\לוותר זאת לא מילה גסה. לדעת שלבקש סליחה זאת גם לא מילה גסה. לדעת להקשיב. לדעת להיות שם גם ב-4 לפנות בוקר, גם אם קמים עוד שעה והלכתם לישון ב-2. לתת אמון. לתת כבוד. לדבר בכנות. לא להציק אם הבנאדם רוצה להיות קצת לבד. ליזום. והאמת
אני יכולה עוד להמשיך ולהמשיך, אבל נראה לי שפה אני אעצור.

g a z

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

ובתוך כל זה, שזה ממש המון, לדעת גם לחיות לבד. אני חושבת שבני זוג צריכים להיות חלק נכבד מאוד מהחיים אחד של השני, אבל הם גם צריכים לדעת לחיות לבד, שלכל אחד מהם יהיו חיים משל עצמו. תלות זה דבר מאוד מסוכן בעיניי.

ChilD SouL

New member
את צודקת, אך יחד עם זאת...

אני לא חושבת שזה מן הנמנע לא להיות תלותי בבנזוג. אני לא מדברת על תלות של חיים ומוות ושבלי הבנזוג חיי לא שווים כלום. אבל אני חושבת שאחרי זמן מסויים [ולא חודש-חודשיים] כן מתפתחת תלות מסויימת בצד השני וזה בסדר, אך צריך לדעת מתי זה כבר עובר את גבול טעם הטוב.

Zoharrr

New member
אוקיי,זה מניסיון שלי ומה שלמדתי...

לא לעשות: לא לבנות מגדלים באוויר ולתכנן תוכניות לעתיד הרחוק. לא להגיד אחרי יומיים "אני מאוהב/ת" ולהצהיר על זה לכל העולם... כי אז תתחילו להאמין בזה בלי שבכלל באמת התאהבתם...סתם הידלקות. לא להתקשר 308094 ביום. לא לתת לזה להפריע לשגרת חיים שלכם בצורה מוגזמת(שימו לב,זה יכול להיות אובססיה בעצם ולא אהבה) לא על כל ספק קטן שמתעורר בכם לגבי הקשר להצהיר:"יש לנו בעיה" לחכותצ עם זה יומיים-שבוע,אם זה לא עובר,אז לדבר. כן לעשות: לבדוק שאתם באמת אוהבים לפני שמצהירים שאוהבים. להתקשר בלי לעשות חשבונות של:"אני התקשרתי אחרונה שהוא יתקשר עכשיו" לבטוח עד הסוף בבן אדם. לבכות ליד הבן זוג לדבר על סקס,על מה שאתם אוהבים ולא ולהדריך את הבנזוג,זה חלק ממערכת יחסים וזה חשוב מאוד. להיות כנים,ברמות שאפילו כואבות. ולא יודעת מה עוד... לזרום,לא להיתקע :)

Come Alive

New member
שאלה קטנה בקשר למה שכתבת ../images/Emo9.gif

כתבת במה שכן לעשות- "לדבר על סקס,על מה שאתם אוהבים ולא ולהדריך את הבנזוג,זה חלק ממערכת יחסים וזה חשוב מאוד." מה קורה, אם יש מבוכה בקשר לנושא הזה, למרות הרצון החזק לדבר על זה ולרצות לעשות את מה שאמרת? מה עושים במקרה כזה? :)

Dark Muse

New member
אני אנסה

הדבר שכן צריך לעשות שהקשר יצליח זה לשמור על פתיחות וכנות. הדבר שאסור לעשות, לדעתי, זה לשקר ולהתחיל לצבור משקעים.

זוגיות זה הפרוייקט של החיים שלנו

(לפני ילדים כמובן) ואני חושבת שבזוגיות טובה ונכונה אין שום מקום לאגו!!! אגו זה דבר שגומר את מערכת היחסים. מביא למריבות מיותרות. שאני אומרת אגו אני מתכוונת גם לדברים הקטנים שלנו שאנחנו נפגעים מהם למרות שאם נחשוב אובייקטיבית אין לנו ממה להפגע וזה רק ריגשי מהילדות שלנו. כל אחד צריך לעבוד על עצמו על בגרות ואחריות אישית.לא להפגע משטויות ולא להתגונן, לדבר בכנות ותמיד להיות אוטנטי ואמיתי ןלנסות להבין את הבן זוג למרות שהמחשבות והרצונות שונים לעיתים. סקס, נושא חשוב בו צריך להיות פתוחים לחלוטין! לספר מה עושה לנו טוב מה פחות ולשתף את בן הזוג ברצונות ובפנטזיות שלנו, להיות כנים עם הדברים שאנחנו רוצים גם הדברים שאנו פחות מוכנים אליהם. הרבה מגע, הרבה חיבה והמון פידבקים להעצמה של הבן זוג.

elad1905

New member
אני חוויתי אישית כאבי לב קשים

אחד, לא מזמן. מה שנכתב לגבי האגו, הוא נכון בהחלט, אגו הוא הדבר הכי הורס בקשר. הדבר הכי חשוב לדעתי, הוא לא להרהר יותר מדי ולא לדסקס עם עצמך יותר מדי, עשית עשית, קבל את הדין מאוחר יותר על מעשיך. דע לסלוח לבן הזוג שאותו אתה אוהב, אהבה=הקרבה, נתינה, התפשרות, התמזגות. בד"כ באהבה אמיתית(לדעתי), בוחרים בני הזוג את הצד השני שלהם, ע"י תכונות שאינן נמצאות אצלם, כשגילית חולשה אצל בן זוגך, אל תתנשא מעליו, אל תשתמש בחולשותיו לרעה, אל תנצל אותן למאווים האישיים שלך(דבר אותו חויתי לצערי). והדבר הכי חשוב, אם קשר נגמר ואתה שלם ובטוח שזה הוא הדבר, עשה זאת בפגישה נעימה וקלה, הבט ישירות לעיניים. זכור! בן זוגך יכול לאהבך עדיין וישנו סיכוי גדול, שיפגע קשות, המתק את הגלולה המרה עד כמה שאפשר, חלוק לו כבוד אחרון בקשר, עד כמה רע שזה נשמע. *רק לשם הדגשה- אותי נפנפו בטל'(אחרי תקופה לא מבוטלת), הכאב הוא גדול עוד יותר, אתה מרגיש נרמס. כשאתה לא יכול להשלים באמת עם העניין, ההתגברות נעשית קשה עוד יותר...*

למעלה