איך מאבחנים ילדי אינדיגו?

מגי 336

New member
איך מאבחנים ילדי אינדיגו?

האם רק הילר יכול לאבחן אינדיגו / קריסטל או שזה משהו שכל אמא יכולה לעשות? הפניה למי שמבין, ניסה, חווה או מטפל בעצמו

רותי 11

New member
אני אישית מקבלת את זה

בתקשור, נכון שיש קווים דומים בין ילדי האינדיגו והקריסטל אבל לא צריך להיסחף עם זה, והאמת שזה לא באמת משנה אם הילד הוא אינדיגו קריסטל או קשת, אני חושבת שצריך להתייחס אליהם בכל מקרה ברכות בהמון אהבה ורגישות ולקבל אותם כמו שהם זה לא עושה אותם טובים יותר או פחות. אחת הדרכים שאפשר לזהות את ילדי הקריסטל בעיקר והאידיגו זה לעלולת לעץ הספירות שלו ולהתחבר ליחידות החוות ולראות אם אכן יש שם כאלה, ואם לא זה אומר שהוא לא ילד כזה, כי להם אין את היחידות האלה.

kikona126

New member
מעניין מה שאת אומרת

האם אדם יכול לדעת על עצמו אם הוא אינגידו או קריסטל... אם למשל אני רוצה לדעת על עצמי? זה נורא מוזר כי לפני כמה זמן מצאתי על גבי האינטרנט תיקשור של מישהי, על ילדי הקשת, והמוזר הוא שמה שהיא כתבה מאוד הזכיר קטע שכתבתי בספר שלי... קופצת אליך לפורום לביקור

רותי 11

New member
יחדות חוות אלה בעצם החוויות

השיעורים והתיקונים שלנו, ולהם אין את זה. בעיקר לילדי הקריסטל ילדי האינדיגו עוד יש להם קצוות לסגור. לא סתם הם נקראים ילדי העידן החדש, כי הם באים עם מוכנות מכל הבחינות לעידן החדש והם מגיעים לכאן רק לצורך יעוד

מגי 336

New member
תודה על התשובה רותי

לא ממש הבנתי מה הקשר להתייחסות לילד. לדעתי לכל ילד יש להתייחס ברכות בלי קשר להיותו אינדיגו, קריסטל או ילד רגיל.. ובהמשך - האם האבחון נעשה תוך כדי טיפול מול הילד או שאפשר מרחוק?

רותי 11

New member
מגי זה גם מה שציינתי

שלא משנה מה הוא, הוא ילד הוא נשמה יש לו רגשות ורגישויות ולכן צריך להתייחס אליהם ברכות והמון אהבה.

מגי 336

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

רותי, האם תוכלי להסביר קצת יותר על האבחון עצמו? האם ילד אינדיגו באמת מאובחן עפ"י צבע ההילה שלו? האם ניתן לעשות אבחון בתקשור מרחוק, או שהמאבחן צריך לראות את הילד? תודה

רותי 11

New member
אין קשר בין צבע ההילה

לילד אינדיגו, מהסיבה הפשוטה שלכולנו יש את כל קשת הצבעים בהילה. נכון שיש כאלה שיש להם צבעים יותר דומיננטיים וזה די משתנה בהתאם למצב הרוח שלנו. את הדברים אפשר באמת בעיקר לבדוק על ידי תקשור ולכן הילד לא צריך להיות נוכח.

מחומר קראתי בנושא ניתן לאבחן

ע"י תקשור. מצרפת מס' מאמרים וכתבות בנושא אולי זה יעזור להאיר את התמונה הכללית ולהבין את האוצרות שלנו

ועוד בנושא....

ילדי אינדיגו הם בעלי אינטואיציה ואינטליגנציה גבוהה. יש להם רגישות וסקרנות עצומה, ויכולות אומנותיות גבוהות. אך יחד עם זאת, יש להם בעיה עם סמכות. הם עקשנים, מסתגרים, רגישים לזיופים ושונאים צביעות. אם הם קולטים את עצמם מזייפים, הם יחוו תסכול ויגיבו באלימות או בדיכאון. אחד הילדים ביטא את התחושה הזאת : "אני כמו זבל כאוב". הם מתהלכים בעולם עם תחושה של "עצבים חשופים", זו המתנה וגם הקללה שלהם. הם לא מותאמים לצורת החיים הסטנדרטית ולכן מפתחים מערכות הגנה שיכולות להוציא כל אדם מדעתו. אי אפשר להישאר אדישים לידם. מתוך הקישור הזה

למעלה