איך מבטאים את SVERIGE?

schnappi1

New member
איך מבטאים את SVERIGE?

שךום אני חדש בפורום הזה ורציתי לספר שהיייתי בשוודיה בקיץ האחרון (ארץ מדהימה ואנשים מדהימים) וראיתי את השם המקומי של השוודים לארצם ושמעתי את השפה שנשמעת יחסית מוזר ולא הבנתי איך הם מבטאים את SVERIGE ואת SVENSKA? בבקשה תפתרו לי את התעלומה שמציקה לי כבר כמעט שנה.....

schnappi1

New member
עוד שאלה

נסעתי ללאורך החוף המערבי של שוודיה בדרך לנורווגיה וראיתי שמות שגם לא ידעתי איך מבטאים אותם כמו למשל VÄXJO ו GÖteborg (נראה לי ייטבורי) תודה

שני שנא שנאפי!@../images/Emo60.gif

איכ בין שנאפי

Eurogirl

New member
Sverige זה סווריה

vaxjo זה ווקחו (עם שורוק בסוף) וgotborg זה יוטבורג. ואם מישהו יכתוב משהו על זה שאני לא משתמשת באותיות שבדיות, אני אשלח אותו לגלות בקלימפייל!!! (שזו עיר צפונית מזעזעת ממנה באה סנדרה דאלברג, שהחלטתי שהיא השירי מיימון השבדית
)

p i n g o

New member
למה את לא משתמשת בכל האותיות?

נורא קשה להבין מה את כותבת ככה! |גּוֹלֶה|

Eurogirl

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo123.gif

אתה יודע...בדיוק נגמרו לי כרטיסי הטיסה לשם. תאלץ להסתפק בכרטיס הלוך לקהיר...

אייל136

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

Image of me

New member
גם זה לא מדויק כי יש שם ö

שמבטאים אותה כמו משהו בין o ל-e, אם אני לא טועה. יש מדריכי הגיה שוודית באינטרנט, פשוט נכנסים לגוגל ומחפשים Swedish pronunciation guide.

python 4

New member
יחד עם זאת, מקור מוסמך מאוד,

קרי המנחה של אירוויזיון 85 אמרה בפתיחה: "וולקאם טו גוֹטֶנבּוּרג". למרות שהיא שבדית למופת (היא עצמה יצגה את שבדיה ב- 66) היא השתמשה בהגייה האנגלית של המילה.

למעלה