איך מבצעים תרגילים נכון?

Subi777

New member
איך מבצעים תרגילים נכון?

מעבר לכך שצריך לשמור על טווח תנועה נכון ולשמור על משקל שהמרפקים והשרירים יכולים להתמודד איתו... השאלה שלי עוסקת יותר במהירות שבה צריך לסיים סט.
אפשר למשל לעשות 5 חזרות ב 5 שניות ואפשר לעשות 5 חזרות ב 10 שניות.

נניח כשאנחנו מדברים על דחיקה, האם כאשר מסיימים חזרה עם המשקולות למעלה, האם צריך להמתין כמה שניות לפני שמורידים אותן ומתחילים את החזרה השניה? האם גם צריך להמתין כשהמשקולות בקו החזה?

Subi777

New member
מה זה tempo?

אני מצטער אבל המאמר הזה כתוב בשפה שאני לא מבין.

אני אשמח למקור מידע אחר הכתוב בשפת העם ולא בשפת המתאמן שעשה תואר בוינגייט או לחילופין להתייחסות של 2 שורות לגבי הזמן שצריך להחזיק את המשקולות למעלה והזמן שצריך להחזיק בקו רוחב החזה.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש חוק לא כתוב בנושא הזה..

ויכול להיות שחלק לא יסכימו איתי בכלל על מה שאני עומד לרשום:

ברגע שאתה מתחיל להתעסק על המהירות שאתה עושה את התרגיל והזוויות ומתחיל לשים לב לעוד כל מיני פרטים קטנים במהלך התרגיל, זה פשוט אומר שהמשקל שאתה מרים קל מידי.

Subi777

New member
האמת שלא.

המשקל לא קל מידי אבל אני לא עובר למשקל גבוה יותר לפני שאני מצליח לסיים בצורה טובה עם טווח תנועה נכון את התרגיל במשקל הנוכחי.

aשרון

New member
היי.........

תראה פעולה נכונה עם משקולות
https://www.youtube.com/watch?v=P6sN5XW-QuU
אמנם הוא לא מדבר כאן על מהירות, אבל זה מחדד דבר או שניים בקשר לעבודה על משקולות.

ולשאלה שלך, אתה לא צריך לרוץ עם התרגיל, בצע את החזרות בסט בקצב אחיד העוקב אחר הספירה האישית שלך (בלב) ולא לפי השעון. לכל אחד מאיתנו יש קצב אחר, אל תגביל את הקצב שלך ותתחום אותו בזמן.

MidNight Flame

New member
קודם כל נתת דוגמא של ליצן שמסביר עבודה מבודדת

על יד קדמית לא פחות ולא יותר.
דבר שני - זה לא תמיד נכון לעבוד מבוקר ובקצב אחיד :
www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dhqx38CP7VNI&h=DAQF9Ehnc

swelli

New member
נראה שהאיליה הזה ממש גדל...

הוא היה רבע עוף לפני שנה...
תגיד מייק, אני שם לב ששני החבר'ה לקראת סוף הסרטון, בפרונט הבירכיים שלהם ממש קורסות פנימה, לעומת איליה שאצלו הכל כמו בטון, הרי משקלים כאלה הם סביר להניח שלא חובבנים, מה ההסבר בכלל שהברכיים נוטות לקרוס פנימה? למה זה? וממה זה נובע, האם מאיזה ראש של שריר שהוא חלש מידי יחסית לצד השני..?

MidNight Flame

New member
איליה עלה קטגוריה מעד 94 לעד 105

לגבי הברכיים בפרונט סקווט אצל מי שמתורגל בזה מילדות זה די חסר חשיבות. עניין של מבנה טכניקה משקל ריכוז וכו' וכו' וכו'.

swelli

New member
תודה!

למעלה