אינני מומחה הלכות הכשרת מזון אבל אנסה לענות
לבבות עוף כמו כבדי עוף יש להכשיר בצלייה, זאת לאחר שסולקו
העורקים והורידים בראש הלב, הלב נחצה והדם שעדיין נמצא
בפנים נשטף ולאחר מכן נצלה.
דרך נוספת היא להכשירם במלח שוב לאחר סילוק העורקים וחיתוך
מפזרים מלח כמו בהכשרת בשר ומשקים ולאחר מכן שוטפים.
מקווה שכתבתי נכון.
לאחר ההכשרה הבישול/צלייה בד"כ קצר:
- לטגן את הלבבות עם בצל ותבלינים כדרך שמכינים כבד עוף.
- לשפד את הלבבות ולצלות על הגריל.
- לטגן מעט ולבשל כצלי כמו כל צלי בקר/עוף, תהליך קצר מאד.
- להוסיף לבבות למלית אורז בעוף או כל תבשיל אחר (אורז, תפו"א וכו')
בהצלחה ומקווה שעזרתי