איך מגבירים?

איך מגבירים?

שלום לכולם, אני לומד עכשיו בברליץ ערבית (עד רמה 4). בנתיים בעיקר על להבין ולדעת לדבר. השיעורים הם פעמיים בשבוע, כל פעם שעתיים וקצת (2 שעות אקדאמיות בכל פעם). בכל מקרה, כיצד אני יכול להגביר את הלימודים באופן עצמאי? אני רואה בטלויזיה את הערוץ הלבנוני ומנסה לקרוא קצת באתרים, למרות שעדיין לא למדנו את האותיות. יש עצות נוספות? או בעיקר סבלנות? תודה, עמרי

yolm

New member
שלום עמרי....

אם אינך יודע עדיין את האותיות, איך בדיוק את קורא אותן? אבל לא משנה... בכל מקרה, העלת באמת משהו שאני גם מעודד הרבה מאוד - צפייה בטלויזיה ובתכנים שלה... בכל מקרה, אם יש לך אימיול, אני מציע לך לכתוב בשורת החיפוש את הדבר הבא: هلو امريكا عادل امام זה סרט נחמד מאוד שגם הסיפור שלו די קל להבנה... שוב, אני בטוח שכמעט ולא תבין מילה מהסרט (אם אתה רק מתחיל ללמוד ערבית), אבל אם תבין את ה"קטע" של הסרט, עלמה מסופר וכו', אני בטוח שבעתיד יהיה לך קל יותר עם השפה... ממקרה פרטי שלי, אני מכיר באופן אישי, אישה מאוד-מאוד מיוחדת (מהמגזר הבדואי) שהיא עיוורת. היא החליטה יום אחד להתחיל לצפות, כביכול, (הרי היא לא יכולה לראות) בחדשות באנגלית (CNN, FOX, SKY, סדרות נוספות: CSI, 24), בקיצור - היא התחילה לראות אותם (יותר נכון - לשמוע) וכיום בלי שיעורי עזר או עזרה חיצונית אחרת היא מדברת אנגלית פ-ר-פ-ק-ט!! היא סיפרה לי את הסיפור הזה ונדהמתי... בשורה התחתונה - זאת גם דרך ללמוד את השפה

infinity0

New member
המלצות לספרים...

ישנו ספר "ערבית למתחילים" של דן בקר בהוצאת דיונון. שם תוכל ללמוד אותיות ואת היסודות... פרט לכך יש קורס שנקרא "לדבר ערבית" לערבית מדוברת והוא מצויין (4 ספרים + 5 תקליטורי שמע) פרטים עליו באתר: http://www.to-speak-arabic.com

למעלה