איך מגיבים לפוסטים של עצמך?

daughter L93

New member
איך מגיבים לפוסטים של עצמך?

ויש אפשרות לערוך? (הכוונה בפייסבוק, באפשרות של "תכתוב משהו")

meital always

New member
../images/Emo63.gif משפט אישי בפייסבוק

אני מניחה ששתי השאלות שלך מתייחסות ל"משפט האישי" שניתן לכתוב בשורה העליונה בה כתוב: What are you doing right now 1. את בהחלט יכולה להגיב לעצמך למה שכתבת שם. כנסי לדף הפרופיל שלך, שם יופיע המשפט שלך גם על ה"קיר" שלך עצמו. בסוף השורה יופיע לינק קטן שנקרא comment . הקליקי על הלינק ואז תוכלי לכתוב תגובה. התגובה תופיע על הקיר שלך, אבל לא תופיע כמובן בראש דף הפייסבוק- שם ישאר המשפט האישי המקורי בלבד. 2. לגבי עריכת המשפט- אחרי שכבר שלחת אותו לפייסבוק, עריכה ממש לא אפשרית, אבל את יכולה פשוט לכתוב משפט אישי חדש עם התיקון שרצית, ואז אוטומטית הקודם "ידרס" והחדש יופיע במקומו בראש דף הפייסבוק. כרגיל, המשפט החדש יופיע גם על הקיר שלך, אם את מאוד רוצה תוכלי למחוק את הקודם שמופיע שם על הקיר על ידי הקלקה על Edit מצד ימין שלו ואז על Delete .

meital always

New member
אם את מתכוונת למשפט שכותבים בצד

(מתחת לתמונה)- אז את בהחלט צודקת, אין ב"קיר" שלך תיעוד של הכתיבה שלך שם, ולכן גם אין לך אפשרות להגיב לעצמך (וגם לא לאחרים, לפחות לא באופן ישיר). לגבי העריכה שלו זה כמו שכתבתי קודם על המשפט האישי...

daughter L93

New member
לא,

יש משפט אישי שזה מופיע למעלה מצד התמונה, ויש אפשרות לכתוב על הקיר! כמו שאת מגיבה לאנשים על הקיר.. אז כשאני כותבת משהו בעצמי, אני לא יכולה להגיב לעצמי. אם כבר אני כאן.. אז נכון בHOME? יש כל מיני עדכונים? אני רואה לפעמים אצל אנשים תגובות שהם כתבו לאחרים שזה מפורסם בדף הזה.. ושלי לא מופיעים.. או נגיד אצל פרופיל של אחרים, כתוב בWALL תגובות שלהם לתמונות של חברים.. או תגובות אצל אחרים, איך אני עושה שגם אצלי יראו?

meital always

New member
אני רוצה לעשות לך קצת סדר

יש שני מקומות בדף שבהם ניתן לרשום "משפט". האחד זה מתחת לתמונה, איפה שכתוב Write something about yourself. השני זה מימין לתמונה, איפה שכתוב What are you doing right now . על איזה משניהם את מדברת? תשתמשי במילים "מתחת לתמונה" או "מימין לתמונה" אז יהיה לי קל להבין את הכוונה שלך...
בינתיים אני רק אגיד שבמקרה של המשפט שמימין לתמונה, זה משפט אישי שיופיע תמיד ליד השם שלך והוא עובר אוטמטית לקיר שלך. ואז את יכולה להגיב אליו על ידי הקלקה על comment . ובמקרה של המשפט שמתחת לתמונה אין אפשרות לתגובה ישירה עליו. אין דרך אחרת לכתוב על הקיר של עצמך, אלא אם כן את משתמשת באפליקציה חיצונית כמו Notes או קירות אחרים. אם התכוונת למשהו כזה תפרטי איזה...

daughter L93

New member
יש אפשרות לכתוב לעצמך על הWALL

בצד יש חץ וכשלוחצים עליו יש את האפשרות "write" איור ירוק כזה. על זה אני מדברת.

meital always

New member
נכון, צודקת

חשבתי בטעות שהתכוונת לSuper Wall כי לשניהם יש אייקון ירוק ממש דומה. סורי... בכל מקרה אני נורא עסוקה עכשו וראיתי ששאלת עוד משהו, אני אענה לך יותר מאוחר.

meital always

New member
אוקיי, חזרתי... :)

אז לגבי מה שכתבת דרך Write על הקיר שלך- את צודקת, אין לך אפשרות להגיב לעצמך. המקום היחיד שאת יכולה להגיב לעצמך על הקיר שלך זה ב"משפט האישי" שאת יכולה לכתוב מימין לתמונה שלך. לגבי השאלה השניה אני מאוד מקווה שהבנתי מה בדיוק את שואלת, כשאת נכנסת אל Home את מגיעה לחדשות של החברים שלך, זה נקרא News Feed . את אף פעם לא תראי שם פעולות שאת עשית בעצמך (בשביל זה יש את הקיר שלך) אלא רק פעולות שביצעו החברים שלך. כך שאם למשל אחד החברים שלך הגיב על תמונה שלך או אפילו כתב לך על הקיר שלך, זה עשוי להופיע שם (News Feed), אבל אם למשל את ענית לו בתגובה, זה לא יופיע שם אלא רק בקיר שלך. מקווה שזה מה ששאלת...

daughter L93

New member
..

יש אפשרות כלשהי לראות מה מתפרסם אצל אחרים עליי? ואחרים כן יכולים להגיב לדברים שאני כותבת על הקיר או שגם לא?

meital always

New member
מישהי כאן מתקשה להירדם? ../images/Emo29.gif

1. את לא יכולה ממש לצפות במה שמתפרסם ב"חדשות" של אחרים, אבל את כן יכולה להשפיע על איזה מהפעולות שלך יופיעו אצל אחרים ומה לא (לדוגמה להחליט שאם את כותבת על הקיר של מישהו- זה אף פעם לא יתפרסם אצל אף אחד) דרך תפריט Privacy . 2. כמו שכתבתי קודם, אחרים יכולים להגיב ישירות רק אם את כותבת "משפט אישי" בתיבה שמימין לתמונה שלך. אם את משתמשת בWrite אין אפשרות לתגובה ישירה. אבל הם יכולים סתם לכתוב על הקיר שלך בתגובה, ואם זה צמוד למה שכתבת זה נראה כאילו הם הגיבו ממש לזה.

למעלה