איך מגיעים להנהלה של תפוז?

C a t o m

New member
איך מגיעים להנהלה של תפוז?

אני מוחה על מה שקורה פה. לא פעם נותנים בערוץ הריון ולידה לינק לבלוג שלי לרשומות עדכניות, אחלה. באמת מחמיא. אבל פתאום אני קולטת שמיחזרו איזו רשומה מתקופה מסויימת בה כתבתי בבלוג שמעבר לזה שמפנים שם את הקוראים לבלוג X (כשבכלל שיניתי לו בינתיים את השם לשם אחר) גם נותנים לינק לרשומה שהסרתי את הפירסום שלה לפני כמעט חצי שנה (יחד עם עוד הרבה רשומות מאותה תקופה). אני ממש לא חושבת שזה תקין להמשיך ולעשות שימוש בחומר שבחרתי לחסום ולא לפרסם יותר.
איך אני ממשיכה מפה? אשמח אם התלונה שלי תגיע לערוץ הריון ולידה. תודה.

wranger

New member
שאלת תם

אם הסרת את הפרסום שלה לפני חצי שנה, אז לאן מקשר הלינק? ואיך משתמשים ברשומה הזו אם היא לא מפורסמת בשום מקום?

C a t o m

New member
תשובות

ההפניה היא (הלינק עצמו) הוא לבלוג שלי באופן כללי, ומין הסתם לא לאותה רשומה. כתוב בלינק "לבלוג של מאוד לא פשוט לחכות" ואז כשלוחצים על הלינק מגיעים ל"קוראת במטרנה". (שזה השם המעודכן של הבלוג) ואיך זה קרה? לדעתי הם בעבר כבר פירסמו את הרשומה הזו בערוץ הריון ולידה, ובגלל שהם תמיד עושים שם איזו עריכה מינימאלית כגון הקדמה (כאילו הופכים את זה למאמר) לדעתי הם פשוט עשו copy - paste לקטע - אז, ואחרי מס' חודשים פשוט החליטו לפרסם את זה שוב ממעמקי הארכיון... ומה שקרה הוא שמי שעורך היום את הערוץ לא חשב לבדוק בכלל שאכן הרשומה הזו עדין מפורסמת בבלוג שלי (שלא לדבר אם זה עדין אותו בלוג, כי תכלע'ס מה שנשאר זה רק ניק הכותבת...)

Bezalel P

New member
שלחי לי בבקשה

קישור לכתבה בערוץ + קישור לרשומה + צילום מסך, ואני אעביר את הפניה הלאה.

למעלה