איך מגיעים לחוף ראלצ מרמת אליהו אני חדש בראשון כי מצפון הגעתי.
M Matanhirsch New member 27/8/05 #4 טוב..אתה יוצא מרמת אליהו למשה דיין..ואז ממשיך במשה דיין עד שאתה מגיע לים. (משה דיין זה הרחוב הארוך הזה והראשי...)
טוב..אתה יוצא מרמת אליהו למשה דיין..ואז ממשיך במשה דיין עד שאתה מגיע לים. (משה דיין זה הרחוב הארוך הזה והראשי...)
C cobainos New member 28/8/05 #6 מה פתאום ממני לים זה שעה וחצי בערך...אז מרמת אליהו זה הרבה פחות חצי שע,40 דקות גג
נ נועם פורר New member 28/8/05 #5 מונית שירות - קו 2. הכי טוב. הכי קל. הכי מהיר. קח בחשבון שאתה לוקח את המונית הנוסעת לכיוון מערב (שאל את הנהג).
מונית שירות - קו 2. הכי טוב. הכי קל. הכי מהיר. קח בחשבון שאתה לוקח את המונית הנוסעת לכיוון מערב (שאל את הנהג).
י יוֹאב New member 29/8/05 #7 אגב חוף הים ידוע לכם האם בחוף ראשון גובים כסף על כניסה אחרי שעות מסויימות?
J just almog New member 29/8/05 #8 הממ אני יודעת שאם יש לך כרטיס תושב אז בערב הכניסה חינם. ובבוקר 5 שקל.
J just almog New member 30/8/05 #12 התכוונתי שבהצגת חוגר הכניסה ביום עולה 5 שקלים ובלילה חינם זה בדוק. ואגב,אלמוג*.
ש שמיניסטית ראשלצית New member 30/8/05 #13 עם חוגר זה לא עולה כסף גם ביום וזה בדוק.. כי נכנסתי כמה פעמים עם האוטו שלי עם הצגת חוגר (של החבר) ולא עלה לנו. גם בבוקר וגם בערב.
עם חוגר זה לא עולה כסף גם ביום וזה בדוק.. כי נכנסתי כמה פעמים עם האוטו שלי עם הצגת חוגר (של החבר) ולא עלה לנו. גם בבוקר וגם בערב.