איך מגיעים ליחידת 504

• פותח הנושא ano
  • פורסם בתאריך

ano

New member
איך מגיעים ליחידת 504

שלום!רציתי לדעת איך מגיעים ליחידה 504 שדיברו אליה לאחרונה בגלל הרצחו של סא``ל אדרי. ומה היחידה הזו בדיוק עושה?

zrobavel

New member
באמת זו שאלה חשובה

האם יש דרך להגיע לשם או רק ע``י זה שישלפו אותך בעצמם אחרי הגיוס. אפשר להגיע לשם גם בלי להיות דובר ערבית כשפת אם? (כמה אנשים בימינו דוברי ערבית כשפת אם) זה באמת נשמעת אחת היחידות הכי מעניינות והכי חשובות בצה``ל.

zrobavel

New member
באמת?

לא הנחתי לרגע שהם מחפשים את האנשים הכי לא מתאמים ובוחרים אותם. השאלה היא איזה כישורים או קשרים צריכים להיות לי כדי להגיע לשם ?

ZC18

New member
תשובה למתעניין

שמע יש לי חבר עשה יום סיירות לא קיבל כלום בעל קב``א קצונה הוא פתאום קבל מכתב אחרי כמה זמן מהיחידה 504 עשה כבה מבחנים ועבר אין לו שום דבר מיוחד שהוא לומד או עושה קיבל את זה בהפתעה. יכול להיות לדעתי מספר סיבות שהוא קבל את זה: 1-המראיינת התרשמה ממנו בריאיון אישי 2-כנארה עשו סינונו במחשב של אנשים עם נתונים מתאימים ליחידה ובחרו את השם שלו באקראי מלמבחנים כמו שמתבצע המיון באשכולוץ של הבנות באקראי.... עם סינון מסויים

zrobavel

New member
איזה מראיינת ?

אתה מדבר על המראיינת בצו ראשון ? הוא קיבל זימון ליחידה 504 או שאתה מעריך שזה לשם?

zrobavel

New member
או קיי

יש לו איזה כישורים מיוחדים ? לפי מה שהבנתי הם מחפשים אנשים איכותיים אבל שרוטים מראש.

Mr. Z

New member
לא הבנת כלום.

אם אין לך ידע בערבית ונתונים גבוהים, המקסימום שתוכל לעשות זה לנסוע בפז`ו 504 אצל השכנים שלנו .

zrobavel

New member
אז זה

שקיבל זימון דובר ערבית? קשה לי לדמיין בימינו מישהו בן 17 דובר ערבית (לא מישהו שלמד ערבית5 כי להם אין מושג בערבית). לאן היו הזימונים לירושלים ? לבסיס או דירה פרטית ?

נריה_ה

New member
ערבית

עד ערבית 5 חבר, בתור תלמיד 5 יח` ערבית אני יכול להגיד לך שאני מסוגל לדבר עם ערבים מהעיר הסמוכה, בעיקר להבין מה הם אומרים וכך גם תלמידים אחרים מהמגמה. חוץ מזה יש כמה יהודים (פגשתי 2 באופן אישי), שדוברים ערבית שוטף. חוץ מזה למישהו יש מושג, מה אפשר לעשות בצה``ל עם ערבית חוץ ממודיעין?

למעלה