איך מגיעים מהונג קונג לשנזן?

pagis

New member
איך מגיעים מהונג קונג לשנזן?

אני מגיע להונג קונג להוציא ויזה וצריך להמשיך משם לשנגחאי. הטיסות משנזן זולות משמעותית (ואני משתדל לחסוך ככל האפשר). השאלה שלה היא רק האם זו נסיעה פשוטה לשנזן, כלומר האם אני יכל להזמין מהארץ טיסה משנזן לשנגחאי ולבנות על זה שבמהלך יומיים בהונג קונג אני אצליח להתארגן שם על נסיעה לשנזן? האם הנסיעה היא בתחבורה ציבורית או בתחבורה לתיירים? בקיצור, מכיוון שאני לחוץ (בגלל שאני רוצה להזמין טיסה משנזן ופוחד לפספס אותה) אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך נוסעים מהונג קונג (אוטובוס, מונית או רכבת, ציבורי או לתיירים וכו`), כמה זמן נסיעה מינוס פלוס, איפה קונים כרטיסים וכו`. תודה רבה :)

pagis

New member
תודה ועוד כמה שאלות

קודם כל תודה רבה, חיפשתי בהודעות בפורום אבל לא זכרתי לחפש במאמרים :) כמה שאלות, שהו אולי קצת שאלות קיטבג אבל מכיווו שאני מזמין טיסות וקצת לחוץ אני מקווה שתגלו הבנה :) אני עובר מהונג קונג לשנזן, במטרה להגיע ישירות לשדה התעופה בשנזן ולטוס לשנגחאי. כמה זמן הנסיעה צריכה לקחת? כמה זמן מראש צריך להיות בשדה? האם יש צורך להזמין נסיעה מהונג קונג לשדה בשנזן כבר מהארץ? פשוט אין במאמר התייחסות לאיפה נמצא השדה בשנזן ולמעבר מהונג קונג לשדה בשנזן. בקיצור, האם אני יכל פשוט להגיע להונג קונג ובהנחה שאני ממריא ב 7 בערב לסדר לי באותו הבוקר נסיעה לשדה של שנזן? תודה :)

אMור

New member
מידע נוסף

קודם כל, שב, שתה משהו והורד את מדד ההיסטריה. שנית, דבר חלש. לכשתגיע לטרמינל היוצאים בשדה של הונג קונג, אתה תראה ממולך ליד הקיר ממול מצד ימין דלפקים. אלו חברות נסיעות המסיעות באוטובוסים משדה התעופה של הונג קונג, בין היתר לשנז'ן. פשוט תגיד שאתה צריך להגיע לשדה התעופה של שנז'ן ובחורה תגיד לך מתי יוצא האוטובוס וכמה עולה. לא היסטרי. במידה ואין אוטובוס לשדה התעופה (מה שלא נראה לי, אבל בכל זאת, לא עשיתי את הדרך משדה לשדה אף פעם) - אז פשוט קח אוטובוס לכל יעד אחר בשנז'ן ומשם קח מונית לשדה התעופה. טיסה שנז'ן-שנחאי: בערך שעתיים וחצי. להגיע לשדה לפחות שעה לפני.

למעלה