איך מגיעים מישראל לנפאל?

מריושי

New member
יש גם אופציה

של אלעל ותאי אירליינס עם תחנת ביניים בבנגקוק לפני כמה חודשים נחתם הסכם על טיסות ישירות לנפאל אבל בינתים אין קול ואין עונה...

נפאל באוגוסט

תודה לעונים. יש לי עוד שאלה: חודש אוגוסט הוא היחיד האפשרי מבחינתנו ונפאל מאד מעניינת אותנו. ברור שאוגוסט אינו חודש אידיאלי לטיול לנפאל, אבל השאלה היא אם נסיעה כזאת תהיה ממהנה או שצפויה לנו אכזבה. במילים אחרות - האם מישהו שהיה ביולי-אוגוסט בנפאל יכול לייעץ לנו אם כדאי לוותר (ולנסוע למקום אחר, לאו דוקא במזרח)?

איך מגיעים מישראל לנפאל?

מישהו יודע איך מגיעים לנפאל המחיר סביר (בלי יותר מדי טרטורים) אנחנו נוסעים באוגוסט

מריושי

New member
הוא כנראה יוכל לעזור יותר מאיתנו-

טלפון- 0097714439752/4430259 אי מייל- [email protected] זה הטלפון והאי מייל של סוכנות סוויסה בנפאל אנשים נחמדים מאוד (ואל תתבלבל הם לא יודעיים עיברית) יענו לך על כל שאלה בצורה הכי טובה ונחמדה, אפילו אם תגיד להם שאתה תעשה דברים דרך אחרים. חוץ מזה סוף אוגוסט זאת תחילת העונה לרפטינג, מאוד מומלץ

אוגוסט בנפאל...

בעיקרון עונת הטראקים היא בין החודשים ספטמבר אוקטובר ולפעמים אף מאוחר יותר הראות מעולה התנאים טובים וגם פחות מושלג העונה הנוספת היא מרץ- אפריל.. אך היא מסוכנת יותר מושלגת יותר ויש סיכוי גדול למפולות לכן מומלץ שלא לטראק בתקופה זו.. לא הייתי שם באוגוסט ולכן אני לא כל כך יודע מה קורה שם בתקופה הזו...

sela v

New member
אני הגעתי דרך דלהי

כיום אין כל כך טיסות לדלהי לפי מה שאני יודע, אז תצטרך לטוס לבומבי ומשם לקטמנדו, אם אתה רוצה לטוס דרך הודו או שאפשר גם יבשתית. בערך יום נסיעה מדלהי, ברכבת ואוטובוס.

למעלה