איך מגיעים?

pardoi

New member
איך מגיעים?

היי..חיפשתי באתר של רכבת ישראל ואגד והבעיה שלי היא שאני לא מהאזור אז אני לא יודעת (אל צחקו) למשל אם מרכזית המפרץ זה לב המפרץ (או משהו כזה..) בכל מקרה אם מישהו יודע איפה אני צריכה לקחת ואיזה אוטובוס לקחת (מחר יש לי ראיון בבנין הראשי ב10:00 בבוקר..) אני מאוד אודה לו/לה (אגב אני מגיעה מאזור הרצליה..) תודה ענבל

TheBigBrother

New member
מרכזית המפרץ ולב המפרץ נמצאים

בסמוך אחד לשני. ממרכזית המפרץ יש לך קו 141 עד האוניברסיטה.בתוך האוניברסיטה את יורדת בתחנה הראשונה. בניין הראשי זה מה שיהיה מולך, מתחת לגג הבטון הזה, שהוא גם תחנת אוטובוס.

Moiraine

New member
משם תקחי קו 46 לאוניברסיטה

התחנת רכבת צמודה למרכזית חוף הכרמל שם יש את האוטובוסים.

pardoi

New member
למה לא?

נראה לי שזה מה שאני אעשה...גיסי אמר לי שנראה לו שזו תחנה שהיא גם יותר קרובה... שוב תודה:)

הרבה יותר טוב חוף הכרמל

רק קחי בחשבון שקו 46 הוא לא בתדירות גבוהה. תבדקי מראש את השעות שלו ואם את רואה שאין לך זמן ואת צריכה להתעכב בהמתנה לאוטובוס הבא, קחי אוטובוס למרכז חורב ומשם עוד אוטובוס לאוניברסיטה. בשני החלקים האלה בנפרד יש אוטובוסים בתדירות גבוהה.

למה לסבך אותה???

אם את צריכה להיות ב 10 בראשי, תקחי את האוטובוס של 9 מחוף הכרמל, ב 9 וחצי את אמורה להגיע לאוניברסיטה, ייקח לך עוד 10 דקות למצוא את החדר, כשיש ראיון תמיד עדיף להקדים. שיהיה בהצלחה !!!

pardoi

New member
תודה רבה

נסעתי בסוף דרך חוף הכרמל והסתדרתי טוב מאוד, הגעתי בזמן ולא חיכיתי יותר מידיי... תודה לכולם:)

למעלה