איך מגיעים ?

איך מגיעים ?

עם איזה קווי אוטובוס אני מגיע מרח' ישראל גלילי פינת לוי אשכול במערב ראשון לציון אל רחוב ש"ד שאול המלך בתל אביב ?

לא!

נתחיל מזה שהחתימה שלך שגויה, רועי. צריך להיות כתוב: אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת!!! בכל מקרה, קו 19 לא יוביל לשדרות שאול המלך. לא כתבת האם אתה צריך להגיע לתחילת "שאול המלך" (מערב) או לסוף השדרה (מזרח). מהתחנה המרכזית הישנה בראשון-לציון יש שני קוים שיובילו אותך לאזור: אם אתה צריך למערב השדרה, קח את 174 של אגד; רד באבן גבירול 26 (ליד רח' דניאל פריש, איפה שבית ציוני אמריקה). משם אתה תראה את שדרות שאול המלך. אם אתה צריך למזרח השדרה, תעלה על 274 של אגד; רד בתחנת האוטובוס שאחרי "ידיעות אחרונות" (אני חושב שקוראים לזה "מסוף2000", אבל אני לא משוכנע). אם אתה צריך לעלות ברח' ישראל גלילי, תנסה את קו 173. הוא מגיע גם כן למסוף 2000. יש רק חסרון אחד - הוא עושה סיבוב של שעה עד שהוא מגיע ליעד... (הוא עובר את כל חולון, דרום ת"א ואזור מנחם בגין). הוא גם מגיע בתדירות של חצי שעה, למיטב ידיעתי. אני פשוט גר ליד התחנה המרכזית הישנה... אז בקש ממישהו להסיע אותך לתחנה המרכזית הישנה ונסיעה מהנה!...

למעלה