איך מגיעים

איך מגיעים

למצב של השפעה אנרגטית? בכלל, איך אוכל לחוש באנרגיות, בזמן רייקי או מדיטציה? סמלים? אבנים?

לא הבנתי את השאלה-

למה הכוונה במצב של השפעה אנרגטית? לגבי חישת אנרגיות: זה עניין של תירגול.וכל אחד יכול לחוש זאת בצורה אחרת:עיקצוצים,חום וכ"ו. אם את מעוניינת בתרגולים האלו: חפשי תחת: "משחקי אנרגיה". אני יודעת שבהרבה ספרי מאגיה למתחילים יש פרק כזה. (אולי יותר מאוחר אני אמצא כמה לינקים בעצמי) במשך הזמן ניתן גם לחוש בתדרים,סוגים השונים של האנרגיה.

תודה לכם! וסליחה שאני מקשה

אני שואלת, האם כשאני מזמינה את אנרגיית הרייקי, למשל, או את אנרגיות הקריסטלים, האם אני יכולה לתעל אותן למקומות אחרים? האם יש קשר, בכלל, בין האנרגיות הללו לאנרגיות אחרות? כיצד אוכל לתעל את אנרגית הרייקי למקומות אחרים? אלף תודות... (אני מתחילה... קשה לי... ומאד מאד רוצה..)

Discordia

New member
תגובה.

אנחנו מרגישים באנרגיות כל הזמן, המוח שלנו בדרך כלל פשוט מסנן את זה ואנחנו לא מודעים. השיטה שלדעתי עובדת הכי טוב זה להתחיל להיות יותר מודעים למה שאנחנו מרגשים. יש לך קצוץ ביד ימין? זה אומר משהו, זאת אנרגיה כלשהי, מתחילים לשים לב, ואז מתחילים ללמוד איזה אנרגיה עושה איזו תחושה, מתי ואיפה וממשיכים משם. זה נשמע פשוט, אבל זה דורש להיות מודעים לאנרגיה ביום יום, ולפעמים זה קשה. הייתי מציעה לך לקחת יום שאין לך שום דבר אחר חשוב לעשות, ופשוט להסתובב בבית ולהתחיל לשים לב לדברים שקורים, הרגשות ותחושות, ולאט לאט לבנות את האינטואיציה האישית לגבי האנרגיות שלך. אחרי שיש הכרה עם האנרגיות האישיות שלך, פשוט יותר להשתמש בהם בצורה אקטיבית ורצונית.

Swicca

New member
בשביל לקצר תשובה ארוכה...

ברגע שאתה עובד עם אנרגיה אתה תתחיל לשים לב אליה יותר ולהבדלים בין אנרגיה זו או אחרת. כרגע אתה פשוט במצב שבו הכל גוש אחד גדול ובלתי ניתן להפרדה, מצב סטנדרטי. :S

צודק לגמרי../images/Emo10.gif

איך מפרקים את הגוש הגדול הזה?? אם אפשר, בפירוט. תודה.

Swicca

New member
אהממ..

קודם כל.. אתה צריך לדעת איך האנרגיה שלך מרגישה, וכמובן איך משתמשים בה. אחרי שהתרגלת אליה.. לעבוד עם אנרגיה של אנשים אחרים. טבע.. ישויות.. וכל השאר. :) בשביל פירוט רב יותר מזה, אנא פנה לאייסיקיו.

gwizard

New member
תרגיל בסיסי

של עבודה אנרגטית תוכלי למצוא כאן: http://www.wicca-israel.com/ar.php?id=13 אפשר לשאול למה המורה שלך לרייקי לא עזר/ה לך עם זה ???

שאלה טובה

(סליחה, הבוקר נאלצתי להחליף את הכינוי. אני "יונה לבנה"). באמת שאלה טובה שגם אני שאלתי אותה כמה פעמים. היה נדמה שהיא כאילו לא שמחה להעביר לי הרבה אינפורמציה. לא יודעת למה... היא ניסתה ללמד אותי משהו שנקרא "קריסטלים שמימיים", נושא שלא התחברתי אליו כלל. משהו בבחינת "המלך הוא עירום.." גם לא שמעתי שמלמדים את הנושא במקום אחר פרט אליה ולכן הפסקתי את הסדנא איתה. אני מקוה שהיא אכן העבירה לי את אנרגית הרייקי והסמלים. אין לי מושג איך לברר זאת. יש לה על הקיר "תעודה" שעברה את שלב המאסטר. מקוה שלא הולכתי שולל. אולי תוכל לעזור לי בכך?

gwizard

New member
המממ

אני לא עשיתי עדיין את שלב המסטר אז אני יכול לעזור לך כי אסור לי לגלות את הסמלים שקיבלתי. לצורך העניין, אני קיבלתי חניכה מסורתית של רייקי ולא כל מיני אינסטנט רייקי שיש בשוק היום כדוגמת "סוף שבוע, 3000 ש"ח ואתה מסטר". אני מודע לכך שגם האינסטנט עובד, אבל מניסיון שלי זה עובד אחרת, הסמלים שונים וגם האפקטיביות היא בהתאם. ברייקי מסורתי יש הרבה דברים שחייבים ללמוד מעבר לתנוחות הידיים והשיטה הרגילה. מלמדים גם מדיטציה, הקרנת הרייקי דרך העיניים, סריקה אנרגטית למציאת בעיות, פיתוח ראיית הנסתר, עבודה עם גבישים ועוד. בתוכניות רייקי הרגילות לרוב לא מלמדים את כל זה. בכלל, למצוא מורה מסורתי אמיתי בארץ זו משימה כמעט בלתי אפשרית. זה אכן יכול להיות מאוד קשה למצוא מורה טוב ולמי שאין רקע בדברים יכול להתקשות להבחין בין מורה טוב לאחרים. לצערי, זה משהו שרק את יכולה לבדוק על סמך עצמך. אני רק יכול להמליץ לעשות מחקר על רייקי (יש ספר שכתבה טאקטה והוא מומלץ) ולברר בדיוק מה את אמורה לקבל בכל דרגה. כמו כן, אם המורה מסרב לענות על שאלות או מושך זמן אז זה כבר צריך להעלות אצלך איתותי אזהרה לגבי טיבו. בהצלחה.

הקרנת רייקי דרך העיניים??

סריקה אנרגטית למדתי והבנתי. לא למדתי סדנא אינסטנט. הגעתי ל 4 מפגשים 1 על 1. המורה ואני. 4 מפגשים לכל רייקי. היא לא העבירה לי את האניפורמציה על הקרנת רייקי דרך העיניים. נראה לי בשלב זה שאני מחוברת מספיק ואוכל לבדי להגיע לכך, עם הסמלים שקיימים בי. גם אני מחפשת בנרות את אותו רוחני אמיתי שארגיש שהוא ב א מ ת רוצה להעביר את המידע שיש לו מתוך כוונה טהורה ולא מתוך בצע כסף. קשה מאד למצוא! אם תמצא את אותו אחד/אחת - תודיע לי
כל כך מחפשת את אותו אחד שארגיש שהוא "מחובר אמיתי". כל כך קשה לי להאמין שדרך האינסטנט עובדת... הגעתי למסקנה שהעבודה הכי נכונה עבורי היא לתקשר עם עצמי. ללמוד לבד ולהבין מתוך האינטואיציות. רציתי לשאול - בענין מטוטלת: אני מצליחה להביא אותה למצב של סיבובים תוך כדי ריכוז ומחשבה וכן להניע אותה תוך ציווי, קדימה ואחורה. האם יש למוח השפעה על כך? שמא באמת הצלחתי על ידי ריכוז גבוה לעשות זאת?

gwizard

New member
גם

4 מפגשים זה רייקי 1. הקרנה דרך עיניים (או עין שלישית) אפשרי בדרגה 2 כי את חייבת את הסמל הראשון בשביל זה. לגבי מטוטלת, הציצי בהסבר שכאן: http://www.wicca-israel.com/book/read.php?id=2

לא מצאתי

בענין המטוטלת. אבל מצאתי נושאים מעניינים אחרים. עברתי רייקי 2. יש לי 3 סמלים בעצם. תסביר לי על הקרנה דרך העין השלישית עם הסמל הראשון? חן חן!

gwizard

New member
הקרנה

תכלס מאוד פשוט - את מדיימנת (כמה שהתמונה יותר מפורטת כך יותר טוב) את מי שאת שולחת אליו רייק, מציירת את סמל ה-"הון שא...." על המצח שלו (אין שלישית) ואז מתעלת את הרייקי דרך העיניים שלך למטרה.

למעלה