איך מדליקים את האור????

baby01

New member
איך מדליקים את האור????

הי, אני מחפשת את האור... יש לי תפקיד מצויין בחברה גדולה עם תנאים מצויינים ואני סובלת.... אני רוצה לעשות שינוי ולא יודעת מה נכון לי...לעזוב? לעשות שינוי כאן בחברה - בתפקיד אחר?, אני עוסקת במכירות ואני מרגישה בעיקר עייפה ומותשת.. יש לי כל מיני רעיונות לגבי מה שמעניין אותי לעשות אבל אני יודעת גם שהרעיונות האלה לא ממש ראליים לפרנסה (תחום ה coaching). נכבה לי האור ואני לא מוצאת את המתג, יש עיצה??.

היי.

אנחנו לא עובדות באותה חברה. לא מכירות. משותפת לנו תחושה. מה קרה שאת מחפשת את האור? האם הוא כבה? האם תמיד זה חושך? אני נימצאת במקום שאני חייבת לשתף כרגע. מרגישה מותשת, עייפה מכדי להתחיל לחפש את ה"מתג" ההוא. כאילו חייבת להתרוקן מכל השלילי שמקיף אותי וחודר לי לנשמה על מנת שאוכל לאגור כוחות. בהצלחה.

תהליך עבודה שיטתי

שלום ובוקר טוב אני שומע מספר קולות שחסר בהם סדר. מצד אחד את אומרת "תפקיד מצויין" מצד שני את מעידה על עצמך כסובלת. זאת אומרת שאת התואר "מצויין" נותן קול מסוים בתוכך שלא ברור בדיוק מה מקורו. אולי נורמות, אולי שבלונות חשיבה מהבית, אולי הסביבה הקרובה הנוכחית. מהדברים שלך עדיין אין להסיק אבל חשוב לעשות את ההבחנה הזאת ולהבטיח שאת יודעת מה המקור. זיהוי המקור יאפשר לך לבדוק ולהחליט האם לתת לו משקל. ועוד - העייפות מעבודת המכירות. חשוב מאד לזהות לעומק את הגורמים. האם יתכן שאת אולי עושה עבודה מוצלחת אבל את משלמת על כך במחירים רגשיים ? מה בדיוק הקושי ומה המחירים. לפני שתבררי זאת לעצמך לא תוכלי לדעת מה באמת לא מתאים ולפני שזיהית מה לא מתאים לא כדאי להתחיל לחשוב על השלב הבא. את עלולה לקבל החלטות מאותם מקומות ישנים שלא עושים לך טוב ולגבי רעיונות הלאה - גם זה עדיין מוקדם, עליך לנקות עם עצמך עוד הרבה תקיעות לפני שתדעי בשקט מהו האופק החדש שלך. אני מפנה אותך לסיפור אמיתי על אשת עסקים שהרעילה את עצמה לאורך זמן עד שנפלו לה כמה אסימונים. למאמר ועוד מאמר שיכול להראות לך כיוון - על פרשת דרכים בקיצור - תהליך עבודה שיטתי יוכל להראות לך את האור בהצלחה אמיר דרור

העלון החודשי

את מוזמנת להרשם לקבל העלון החודשי שעוסק כל פעם בהיבטים של התהליך הענק הזה של "להדליק אור בעבודה". העלון יוצא בתחילת חודש. להרשמה כי כל קושי הוא הזדמנות צמיחה אמיר דרור

baby01

New member
לאמיר

אכן נכון, תפקיד מצויין הוא הגדרה.. שלא מתאימה לאיך שאני רואה היום את התפקיד, אבל כשקיבלתי אותו עליי, אכן הוא נראה לי מצויין- משכורת טובה, תנאים מצויינים, הזדמנויות להתפתח וכו'...היום הוא נראה מצויין בעיקר בעיני אחרים.. שלא מבינים על מה ולמה אני סובלת... לגבי עבודת מכירות שמעייפת אותי, אכן, בשורה תחתונה -אני עושה עבודה טובה - אני מפיקה תוצאות עסקיות טובות, ויחד עם זאת אני כל הזמן בתחושה שזה לא מספיק....ודי התעייפתי מלנסות ולשכנע אנשים, מלקבל את הסירובים שלהם ולהתמודד עם התחושה שמה שיש לי להציע להם לא באמת מעניין אותם. תחושה נוספת שמתלווה לזה - אני מוכרת סוג של שירות, אני מוכרת אבל לא בהכרח זו שמספקת, והקונפליקט בין מה שאני מוכרת לבין מה שהקונה מקבל בפועל - מעייף גם הוא....ואילו דברים שלא תלויים בי... הייתי מאד רוצה להיות במקום שבו אני יכולה לקחת את כל החוזקות והיכולות שלי ולתעל אותם למקום של יצירה, של שירות ומכירה לאנשים שיש להם עניין ונכונות ושזה לא יהיה עוד תפקיד של מכירות וניהול לקוחות בחברה גדולה... משהו שיזין גם את הנשמה... כמו שאותה אשת עסקים הצליחה להבחין שהיא יכולה לתעל את היכולות שלה לתחום שונה לחלוטין - צורפות. אני לא מצליחה לראות לאן אני יכולה לתעל את היכולות והשאיפות שלי... ותדה לך על התשובה והמאמרים.

עוד נקודה

את בטח מכירה את החשיבות של יצירת תהליך עבודה נכון מניסיונך בתחומים שונים. נסי ליצור פנייה שיווקית לתחום חדש ללא חומרים מתאימים. בלי עלונים, רשימות דיוור בערוצי מדיה שונים וכו'. את ממשיכה לדרוש מעצמך פתרונות לפני שניקית את היסודות. חייבת להבין זאת. אותו חלק שבך שמעביר ביקורת ומנסה להראות לך כמה דברים לא בסדר הינו קול ביקורתי, קול משווה שאפשר ללמוד להשקיט אותו, וגם זה חלק מהתהליך. התמודדות עם שיחת הקוף. למאמר את מוזמנת לקרוא ולהבין על איזה סוג של עבודה אני מדבר. יום טוב אמיר דרור

למעלה