איך מודעים על הכללת פריט באוצר בלי?

vardagil1

New member
איך מודעים על הכללת פריט באוצר בלי?

כאשר אני מכלילה מוצר ברשימת האוצר שלי - איך אני יכולה להודיע לבעל/ת החנות על כך? האם צריך לשלוח מכתב אישי לכל אחד מהם? זה המון עבודה. כתוב שאפשר לשתף דרך פייסבוק - אבל לצורך כך בעלי החנות צריכים להיות רשומים כחברים שלי בפייסבוק - לא? בקיצור להכין אוצר של 16 פריטים ואחר כך לשלוח מכתב אישי לכל אחד - נראה לי בעייתי. יש דרך קצרה ויעילה???,תודה מצורפת רשימת האוצרות שהכנתי עד כה. חלקכן בפנים

זה לא כזה מסובך להודיע

אני עושה את זה בכמה נגלות (כי אסור לשלוח כמות גדולה של קונבואים ביחד). פותחת כמה פריטים, כותבת הודעה ועושה לה קופי ופייסט לכולם. מאוד פשוט.

vardagil1

New member
פותחת כמה פריטים

תודה על התשובה המהירה. אבל בכל זאת - האם יש שיטה לפתוח כמה פריטים ביחד? או שאת פותחת כל אחד בחלון נפרד. כי אני לא מצליחה לפתוח כמה ביחד אלא אחד אחרי השני ואז כמובן שאפשר לעשות קופי ופייסט. אבל עדיין אם עשיתי כבר שלושה אוצרות X 16 = 48 מכתבים בודדים. המון עבודה! האם זה שווה? נראה לי שכן - כי כל מי שאני אודיע לו - יפתח את האוצר שלי, את החנות שלי וכו'. וכך אולי יווצר באאזז??? האם אני צודקת? יש לך עוד רעיונות לשיווק האתר?

Lilach O

New member
שווה את העבודה...

כשאת רוצה שאנשים שכללת באוצר יגיבו יקליקו וישתפו את צריכה לידע אותם בדרך כולשהיא - לא כולם גולשים בפורום הזה כל יום ולא כולם בודקים אוצרות כל הזמן הדרך הטובה ביותר להודיע למישהו שהוא כלול באוצר שלך זה פשוט לשלוח לו הודעה ...כבר השקעת כל כך הרבה על הכנת האוצר - עוד 5 דקות השקעה לשלוח הודעות.. שווה את הזמן.

anatbarshalom

New member
למכור באטסי זה עבודה ככל העבודות וחלק מזה

זה שצריך להשקיע בדברים כמו בניית אוצרות והודעה לכל המשתתפים. מתרגלים לזה, זה לא כל כך הרבה עבודה כמו שזה נראה בהתחלה

הייתי אפילו מגדילה ואומרת

שבהנחה שאת עושה אוצרות במטרה לקדם את החנות שלך ולא סתם למטרות הנאה, אז אין בכלל טעם לטרוח להכין אוצר אם אין בכוונתך להקדיש זמן ולהודיע לאנשים שכללת בפנים. בטוחה שלא כולם יסכימו עם הקביעה הזו אבל את מוזמנת לעשות ניסוי משל עצמך לעניין. אם אנשים לא יודעים שכללת אותם הם גם לא ידעו שצריך להחזיר לך ולכלול אותך באוצר שהם עושים. אז אם כבר הקדשת זמן לעשות אוצר, כדאי להקדיש עוד טיפה זמן כדי שזה יביא לך תועלת אמיתית.

למעלה