איך מוודאים ששני הצדדים נמצאים "על אותו דף"?

jSb1

New member
איך מוודאים ששני הצדדים נמצאים "על אותו דף"?

גם אני נעדרתי יחסית הרבה זמן. מאז הבחורה ההיא שנפגשתי איתה לדייט שני והקשר התמסמס, לא קרה כלום.

לאחרונה יצרתי קשר עם מישהי שראיתי איפשהו לפני כמה חודשים. ניסיתי לגשש דרך מכרה משותפת שחזרה עם תשובה של "לא מתאים עכשיו, תודיע כשזה ישתנה". זה היה לפני כחצי שנה. לפני כמה שבועות יצא לי לראות אותה שוב, רק להחליף מילים בודדות (באמת בודדות) בלי לדעת אם היא זוכרת שזה אני מהסיפור ההוא.
אחרי כמה ימים יזמתי התכתבות במייל (הכי נוח) והתכתבנו שבועיים עד שיזמתי פגישה ונפגשו במוצ"ש, והיה ממש כיף. היום (ראשון) קבענו להפגש שוב בהמשך השבוע, ואני מקווה שגם יזרום טוב.

מה שאני מרגיש קצת מוזר לגביו, זה שאני לא יודע בודאות אם היא מבינה שהכיוון הוא רומנטי. כשיוצאים עם מישהי שפוגשים דרך אתר הכרויות זה ברור מראש לכל הצדדים. אבל כשקשר נוצר ככה סתם, קיים סיכוי כלשהו שהצד השני חושב שמדובר בקשר למטרות ידידות, הרחבת מעגל חברים וכו'. אני מניח שהסיכוי קטן, אבל חוסר הודאות הזה קצת מוזר לי. אני חושש לגלות בסוף ש"אה, אני בכלל התכוונתי למשהו אחר".
אני יודע שהפתרון הכי בטוח הוא לומר משהו מפורש על זה, אבל זה לא קל. גם הסוגיה הישנה של "לומר משהו על הקצב שלי או לא" נותרה כשהיתה, סוגיה לא קלה.

Matzeket

New member
מה אתה עושה שגורם לה להבין שהכיוון הוא רומנטי?!..

חוץ מלהכנס לאמירות מפורשות (על כיוון או קצב למשל) יש עוד הרבה דרכים לשדר את הדברים שבהם אתה מעוניין:
המקומות שאתם הולכים אליהם, מחוות פיזיות, מחמאות, מחוות 'ג'נטלמניות' ועוד ועוד ועוד.

בשביל שהצד השני יבין למה אתה מתכוון, אתה צריך לעשות את הדברים אליהם אתה מתכוון ו/או להגיד מפורשות
אבל אל תצפה מאף אחד לקרוא מחשבות

jSb1

New member
טוב, יש דברים שמרגישים לי קיטשיים מאוד, אבל כנראה שאני צריך

"לכוון מחדש" את הסטנדרטים שלי, ואת החוש הביקורתי לגבי עצמי ולגבי הסביבה

למעלה