איך מוותרים?

nobodys wife4

New member
איך מוותרים?

צאתי עם מישהו לפני איזה שנתיים.. מאז נשארנו באון אנד אוף כזה הכי סתם בעולם.
הוא טס לדרום אמריקה ודיי ניתקנו את הקשר..
במהלך כל התקופה הזאת אני ואח שלו ממש התחברנו (בהתחלה הוא לא ידע שאני ואח שלו הקטן היינו ביחד),
כשהוא גילה מן הסתם הוא כבר לא היה מסוגל להסתכל עליי בתור אופציה לקשר..

לא יודעת למה הוא המשיך להיות איתי בקשר אבל נהיינו חברים ממש טובים, הוא היה יודע עליי הכל
ואני הייתי יודעת עליו, נהיינו איכשהו החברים הכי טובים אחרי איזה שנה.. מדברים כל יום, כל פעם שרע לי הוא תמיד שם בשבילי..
ואז הוא עבר לב"ש ללמוד שם וקצת התרחקנו אבל המשכנו לדבר המון..
שבוע שעבר ברביעי הייתי בבאר שבע והשתכרנו ועניינים יצאו קצת משליטה (לפחות מבחינתי כי הייתי ממששש שיכורה),
היינו במסיבה דירה וכל הערב רקדנו ביחד והתחכחנו אחד בשני.. זה המשיך לזה שהלכנו מחובקים כל הערב והיינו ממש קרובים אחד לשני ברמה שכבר כולם חשבו שאנחנו ביחד..
הדבר היחיד שהיה חסר לנו זה להתנשק - אבל לא, הוא לא מסוגל כי אני שיכורה כי זה ששכבתי אי פעם עם אח שלו תמיד יהיה שם איפשהו..

ברור שאני לא ילדה קטנה ואני מסוגלת להבין את זה.. אבל יש בינינו כזה חיבור מדהים והוא כל כך חשוב לי אבל אני פשוט יודעת שאני לא אהיה מסוגלת להיות שם
כשתהיה לו איזה חברה או משהו.

מעבר לזה, באותו הערב עניינים ממש התגלגלו לכיוון הרע.. הוא הרגיש כנראה שאני ממש רוצה והוא פשוט תפס על זה תחת (יחס שבחיייייייים לא קיבלתי ממנו),
וחש מעליי.. ממש נפגעתי מזה ואין לי כוח לפרט אבל פשוט תסמכו עליי שהוא אמר דברים דיי פוגעים ומתנשאים שלא הייתם מצפים ממישהו שבמשך שנה היה החבר הכי טוב שלכם..

כשחזרתי הביתה אמרתי לעצמי שהקשר הזה חייב להיפסק, ידיד או לא.. חייב להיגמר כי זה פשוט יפגע בי יותר..

אבל כל כך קשה לי .. אני מרגישה כל כך טיפשה שכבר כמה ימים לא דיברנו ואני כולי מבואסת על זה ומתגעגעת אליו..
וזה ממש מבאס אותי.. ואני מרגישה ממש סתומה שאני מתבאסת על זה.
איך אני יכולה להתגבר על זה? ואני לא רוצה לצאת תינוקת ולהתחיל פה מחיקות פייסבוק וטלפון וכאלה.

אני כבר מיואשת :(

אייבורי

New member
השקרים שאנחנו מספרים לעצמנו

את לא רוצה לצאת תינוקת ?
את פשוט לא רוצה לנתק את הקשר, כי יש לך עוד תקווה
ואת מוכנה לאכול עוד הרבה חרא, עד שהתקווה תמות.

בתכלס, להשתכר כדי לקבל "אומץ" זה הכי תינוקת שיש.
להיות בוגרת זה לדעת לא לספר לעצמך סיפורים
להחליט החלטות קשות ולשלם את המחיר של ההחלטה.

לדעתי, הגיע הזמן שתנתקי את הפייסבוק, תמחקי את מספר הטלפון
ותביני לבד שהבחור צריך להתבגר.

Hermineh

New member
נשמע שגם הוא היה שיכור. אבל בלי קשר

את צריכה לשנות את הדינמיקה בינכם. תתחילי לצאת ולהכיר אחרים.
לא צריך למחוק אותו מהפייסבוק, ההפך, שתפי אותו בכייף בחוויות שלך עם החבר החדש ואז יש לו 3 אופציות. הוא עלול להרגיש קנאה על זה שהוא מאבד אותך ואז הקשר בינכם יעבור שלב. או לחילופין, זה לא יזיז לו והוא ימשיך להיות ידיד, או שזה יפריע לו והוא יתקפל ויפסיק להיות בקשר.
כל שלושת האופציות הרבה יותר טובות ממה שאת חווה כרגע איתו.

superorti

New member
לדעתי

לצאת עם אח של אקס זה קו שלא עוברים. אני בחיים לא הייתי סולחת על דבר כזה.
חסרים בחורים שדווקא איתו היית צריכה להתחבר?

הגיע הזמן שאנשים יבינו שאלכוהול הוא לא תירוץ לשום דבר.

קחי אחריות על החיים שלך והמשיכי הלאה..זה יעשה לך רק טוב.

superorti

New member
כי לצאת עם האח של האקס זה חוק בלתי כתוב

וזה דבר ידוע.
תמיד נותרים משקעים, גם אם לא מודים בזה.

אייבורי

New member
לא יודע

מעולם לא שמעתי על הכלל הזה

(למען האמת אם הייתה לה תאומה, זה היה יכול להיות קינקי מדליק)

Hermineh

New member
אני מבינה מה את אומרת

בהחלט מצב בעייתי. לא חוק אבל בהחלט בעייתי ולא עושה טוב לצד הנשי שבקשר. זה מרגיש כמו אישה שמוכנה לעבור מיד ליד וכנראה שהגבר לא מעריך את החברות הזאת כמו שפותחת הפוסט מקווה.

שלום

מגע בקשר צריך לבוא מתוך חיבה ואהבה. צריך להשקיע יותר בדיבור מאשר במגע. במיוחד במצבכם הרגיש, אמליץ שתשתדלו להשקיע יותר בדיבור. הרצון להתנשק יצר מתח שהפריע לכם בקשר. אם תהיה ביניכם אהבה זוגית, תהיו חברים. אם תהיה ביניכם רק אהבה ידידותית, תהיו רק ידידים. על ההתאהבות וההתלהבות קל להתגבר, אלה רגשות פשוטים.

למעלה