איך מוזה נהפכה לאנטי מוזה איך רעיון שגורם להשראה כזו גדולה. פתאום שהרעיון מתקרב נעלמות כל המילים?
A achokler New member 11/7/14 #1 איך מוזה נהפכה לאנטי מוזה איך רעיון שגורם להשראה כזו גדולה. פתאום שהרעיון מתקרב נעלמות כל המילים?
ד ד ר ל י New member 11/7/14 #3 מה? לא כל כך הבנתי אולי תפרט קצת יותר, אתה מתכוון לרעיון לכתוב משהו ואז כשהוא מתקרב אתה בסוג של בלק אאוט? לי זה כל הזמן קורה.
מה? לא כל כך הבנתי אולי תפרט קצת יותר, אתה מתכוון לרעיון לכתוב משהו ואז כשהוא מתקרב אתה בסוג של בלק אאוט? לי זה כל הזמן קורה.
A amitabc1 New member 11/7/14 #5 אני יכולה לחשוב על מגוון סיבות שמותירות אותנו 'ללא מילים' חלקן הפוכות זו מזו. תחושה של אושר שמציף וקושי לבטא במילים, לפעמים פער בין המחשבה לבין המעשה, חרדה עצומה שיכולה לשתק וכך הלאה. זה לא מפתיע (טוב רק את מי שזה קורה לו) ואפשר לצאת מזה.
אני יכולה לחשוב על מגוון סיבות שמותירות אותנו 'ללא מילים' חלקן הפוכות זו מזו. תחושה של אושר שמציף וקושי לבטא במילים, לפעמים פער בין המחשבה לבין המעשה, חרדה עצומה שיכולה לשתק וכך הלאה. זה לא מפתיע (טוב רק את מי שזה קורה לו) ואפשר לצאת מזה.
מ מ י ס ט ר גונס New member 13/7/14 #6 זה בגלל שהדמיון עולה על המציאות (לרוב) ובמציאות דברים שנראו לנו מדהימים ומרגשים מתבררים לעיתים כסתמיים... לפעמים עדיף לא לנסות להגשים פנטזיות/חלומות.
זה בגלל שהדמיון עולה על המציאות (לרוב) ובמציאות דברים שנראו לנו מדהימים ומרגשים מתבררים לעיתים כסתמיים... לפעמים עדיף לא לנסות להגשים פנטזיות/חלומות.
ד ד ר ל י New member 13/7/14 #7 פתאום חשבתי מעניין אם יש שם פרטי כזה למישהי- מוזה איזה שם מגניב זה לבת. היום פגשתי את מוזה, הי מוזה, ביי מוזה
פתאום חשבתי מעניין אם יש שם פרטי כזה למישהי- מוזה איזה שם מגניב זה לבת. היום פגשתי את מוזה, הי מוזה, ביי מוזה
A achokler New member 15/7/14 #10 שאלתי את חברי הטוב הביותר http://www.namepedia.org/en/firstname/Muza/