איך מומלץ להעביר כספים מחשבון ישראלי לחשבון אמריקאי?

adifrank

New member
איך מומלץ להעביר כספים מחשבון ישראלי לחשבון אמריקאי?

היי. אני מעוניין להעביר סכום בשקלים ששווה לסביבות 20 אלף דולר ונמצא כרגע בחשבון בארץ לחשבון שלי בארה"ב בדולרים.
יש איזו דרך זולה יותר מאשר העברה בנקאית רגילה?
תודה

rita2109

New member
העברה

יש חברות שדרכןאפשר לבצע העברות...דיברו על זה כאן בפורום אבל אני אישית עשיתי העברה דרך הבנק לדעתי זו דרך בטוחה יותר והעלויות בארץ וכאן לא היו כאלה גבוהות...אבל עניין העלויות זה עניין יחסי

adifrank

New member
re:העברה

תודה ריטה.
אם הכוונה לווסטרן יוניון וכאלה - אז לפי מה שהבנתי, באמת יותר זול פשוט לעשות העברה בנקאית. אמנם זה לוקח שלושה ימי עסקים, אבל אני לא ממהר.
פשוט לא מזמן העברתי העברה ליפן דרך transferwise וזה היה ממש זול. יש עוד חברות כאלו, שלמעשה מחזיקים בחבונות בבנקים מקומיים, לכן ההעברות הן רק העברות בתוך אותה מדינה ולא העברה בינלאומית.
אבל מחיפוש שעשיתי, עדיין אין חברה כזו שעובדת בארץ. רק רציתי לוודא אם אולי מישהו מכיר כזו חברה שאני לא מכיר.
בנוסף, קראתי כאן בפורום על המצלה לשלוח דרך פייפל.
יש לי חשבון פייפל ישראלי וגם חשבון פייפל אמריקאי, אבל מבירור שעשיתי, אמרו שזה לא אפשרי, אלא אם כן אני עושה את זה באמצעות תשלום בכרטיס אשראי ואז יש עמלות, כמו ברכישה רגילה (להבדיל מהעברה).

rita2109

New member
העברה

אכן כמו שאמרתי יש הרבה חברות שעושות העברות, אני בכל זאת העדפתי ועדיין מעדיפה בערות בנקאיות רק בגלל (ואולי אני טועה) שזה נראה לי יותר בטוח ואם יקרה משהו יש כתובת מאוד ברורה למי ללכת לצורך בירורים. עשיתי העברה לפני חודש בערך מהארץ לפה של משהו כמו 30K דולר, לקח משהו כמו יומיים עד שהכסף עבר והעמלה ששילמתי פה, לדעתי האישית בלבד, לא הייתה גבוהה במיוחד.
בהצלחה

doronf65

New member
מנהל
הכי פשוט מחשבון בבנק הדואר

לחשבון אמריקאי.
העמלות זניחות:
- בצד הישראלי הורידו לי כ- 110 ש"ח על העברה של $5000, זה פחות מ- $20.
- בצד האמריקאי אני עובד עם צ'ייס, העמלה אחידה של $15 לא חשוב מה סכום ההעברה.

adifrank

New member
הכי פשוט מחשבון בבנק הדואר: RE

אני גם בצ'ייס. סבבה תודה!

Fellowship

New member
אני מעדיף לשלם כמה מאות ש"ח בודדים ולבצע העברה בנקאית רגילה.

למעלה