איך מונעים מאוספים להגדיל את רשימת האומנים?

halfdink

New member
איך מונעים מאוספים להגדיל את רשימת האומנים?

אני משתמש בנגן קריאטיב ZVM שלא תומך בתיקיות. הוספה של דיסקים של אוספים גורמת לרשימת האומנים להתמלא בהרבה אומנים שלכל אחד מהם יש שיר או שניים. בלאגן מוחלט. האם יש דרך לנגן את אותם דיסקים ולקבל תצוגה של שם המבצע מבלי שהשמות האלה ייתווספו לרשימת האומנים? לערוך את התגיות ולמחוק/לאחד את שם המבצע זה לא פתרון מוצלח במיוחד, אבל אני די קרוב אליו (או להחלפה לנגן שכן תומך בתיקיות).

יאיר B

New member
הנגן שלך עובד על בסיס תגיות. לכן הוא מתייחס

בסידור שלו רק למה שיש בתגיות. אתה יכול לבחור לשמוע את הדיסק דרך אפשרות של שם תקליט ואז תקבל את כל הדיסק הזה בלי קשר לאמנים שבו. הדרך היחידה בנגן שלך לעשות מניפוצליות אחרות היא לשחק עם מידע התגיות.

halfdink

New member
בקיצור, לעבור לנגן עם תיקיות או למחוק תגיות

כמו שחשבתי

uriler

New member
אני לא יודע לגבי של ה ZVM, אבל יש נגנים

מבוססי תגיות שבהם אין את הבעיה הזו, למשל האייפוד. בעריכת תגיות דרך אייטונס, אתה יכול להגדיר שני פרמטרים נפרדים: 1. Artist - מבצע. 2. Album Artist - מבצע עבור אלבום. כך, אם יש אלבום של שילובים, אתה יכול להגדיר למשל - Various Artists-Album Name בתור Album Artist, ועבור כל שיר להגדיר את המבצע שלו. אייטונס (והאייפוד) יציגו רק את מה שמוגדר כ Album Artist עבור כל השירים בדיסק (תחת רשימת אומנים), בעוד שבשיר עצמו יוצג המבצע הנכון. אתה יכול לנסות ולעשות את אותה ההגדרה אצלך עם אייטונס, אבל אני לא יודע איך ה ZVM יתייחס לזה.

uriler

New member
Album Artist.

בנוסף, אפשר להגדיר אוסף שירים כ Compilation, ואז בוודאות הוא מציג רק את ה Album Artist

halfdink

New member
וכששיר מנגן הוא מציג Artist?

אם כן, אז זה פתרון לא רע. חבל שהוא לא רלוונטי ל-ZVM...

uriler

New member
כן. תגיד - לא קראת את ההודעה הראשונה שלי

בעיון? כי כתבתי שם את התשובות לשתי השאלות שלך...

למעלה