איך מוסיפים אפשרות להסרה מרשימת תפוצה בדוא"ל?

איך מוסיפים אפשרות להסרה מרשימת תפוצה בדוא"ל?

אנחנו שולחים מדי פעם הודעות רב-תפוצתיות ל-200 כתובות דוא"ל (אנשים שאמרו שהם רוצים לקבל את ההודעות), ורציתי להוסיף למטה לינק "Unsubscribe" למי שנמאס לו מההודעות כדי שלא יסמנו אותנו כספאם.

מכירים שירות של "Unsubscribe" ששלוח לך הודעה שכמישהו ביקש להסר את עצמו מהרשימה?

אני שולח את ההודעות דרך ג'ימייל

ניתן להוסיף לינק הסרה ולבקש צירוף מייל, ו/או

לפנות לחברה באמצעותה אתם עושים את הדיוור.

רוני דק

New member
למה שלא תנסה מערכת דיוור?

אני לא יודעת איך זה הולך בג'ימייל אבל במערכת דיוור אלקטרוני הדברים האלו הרבה יותר פשוטים.
במערכת שאני משתמשת מופיעה אפשרות הסרה בתחתית כל הודעה (אוטומטית כשאני פותחת את התבנית כדי ליצור דיוור)
יש גם אפשרות לדיוורים לא באופן חודשי (אתה רוכש בנק דיוורים ויכול להשתמש עד שהוא נגמר ללא הגבלה בזמן)
אתה יכול לעשות עוד המון דברים במערכת: ליצור קוד QR, לעשות שילוב עם הפייסבוק וכו'.
ואם אתה לא חורג מ- 200 דיוורים אז אולי אתה יכול להתנסות בחינם. תבדוק את זה

רוני דק

New member
אם הבנתי את שאלתך...

אתה רוצה לשלוח דרך המערכת ושבכתובת השולח תופיע כתובת הג'ימייל שלך?

הכתובת שתופיע תהיה מהשרת של המערכת. (עם סיומת של שם החברה)
ולצד זה יופיע :"נשלח בשם > השם שלך +כתובת המייל שלך"

רוני דק

New member
השרת עומד בתקנים

אני לא יודעת לגבי כל המערכות אבל ב- viplus זה נשלח משרת שנעשות עליו התאמות מסוימות כדי שהמייל לא יכנס לספאם.

למשל: דואגים שהשולח ישלח דואר לגיטימי שעומד בתקנות, דואגים שהמוניטין של כתובות ה-IP של השרתים יהיה חיובי.
סורקים רשימות שחורות כדי לבדוק שאין חסימות ועוד מיני שיטות לעמידה בתקנים ולזיהוי כשרת אמין.

מליס123

New member
ממליצה על אקטיבטרייל

אם אתם שולחים מייל רגיל למאות כתובות, אתם מסתכנים לא רק בסימון כספאם אלא גם בכניסה לרשימות שחורות.
ממליצה על מערכת הדיוור של אקטיבטרייל (משתמשת בה כבר שנים) - כלכליסט למשל משתמשים בה להפצת הניוזלטרים שלהם.
עד 500 כתובות מייל הם נותנים הפצה חינמית. שווה לנסות.

למעלה