איך מוצאים עבודה מהבית?

odeia

New member
איך מוצאים עבודה מהבית?

אני מסיימת את חופשת הלידה שלי עוד פחות מ-8 שבועות. הייתי מעדיפה להמשיך להיות עם התינוקת בבית אך מצבי הכלכלי לא מאפשר לי את זה. האידיאלי כמובן זה - להשאר בבית ולעבוד ממנו וככה גם להיות עם התינוקת וגם להרוויח כסף. אני גרה בעיר צפונית שהמודעות שם לעבודה מהבית, לא נראת לי גדולה. מה היא בכל זאת הדרך להצליח למצוא עבודה מהבית?

dannypr

New member
סמינר

אם את מעוניינת יש סמינר מאוד מעניין בחמישי שישי הזה בנצרת במלון מריוט. אם את מועניינת בעוד פרטים תכתבי לי לפרטי. ביי

wildcat6

New member
ברוכה הבאה למועדון הצפוני

לא רק שאין מודעות לעבודה מהבית אין גם מקומות עבודה הכל תלוי בכישורים שלך אני מקווה להתחיל לעצב אתרים ולהרוויח ככה לא הרבה אבל גם נחמד

bell2002

New member
לפתוח עסק מהבית זה עניין מאוד רציני

זו לא חלטורה וצריך לעשות את זה בהרבה זהירות. קודם כל, תחשבי מה את יודעת לעשות טוב (אולי הכי טוב שאת יכולה) ומה את אוהבת ונהנית לעשות. אח"כ תחלמי על זה ותדמייני לך איך זה יראה. כשתהיי ממוקדת במשהו נמשיך משם. מה דעתך?

odeia

New member
אני מנהלת חשבונות סוג 2, מזכירה

בכירה בהכשרתי ובעלת נסיון. מבינה במחשבים, קולטת מהר תוכנות. אני חושבת שכל עבודה שתכלול שירות ע"י מחשב ו/או טלפונים. בנוסף אם למישהו יש רעיון שלא חשבתי עליו, תמיד אני מוכנה לנסות ולהקשיב. מן הסתם, לפני שאני אתחיל לעבוד מהבית ייצטרכו לדבר איתי ואז אני אדע אם כן או לא. לאו דווקא להיות עצמאית, למרות שגם את זה אני לא פוסלת, אלא אפשרות להיות שכירה ולעשות את עבודתי מהבית.

bell2002

New member
אם כך אז

תצטרכי לחפש מקומות עבודה שעבורם תעבדי כפרילנסר. אני לא מכירה מקומות כאלה, במצב השוק היום מצטמצמים מאוד ומצמצמים כל מה שאפשר. לרוב מעדיפים עבודות משרדיות להשאיר בתוך העסק ולהעסיק מזכירה לשם כך. מה שאת יכולה לחשוב עליו זה אולי לתת שירותי משרד מביתך. אולי ניהול חשבונות של עסקים קטנים כמו נהגי מוניות או מספרות, קוסמטיקאיות ועוד. ואולי הדפסות של עבודות וכאלה? איני יודעת כל כך מה להציע לך עוד כי בוודאי את מכירה את התחום הזה יותר טוב? מנסיוני אני יודעת שחיפשתי עבודה במשך הרבה זמן עד שהחלטתי להסב את תחום עיסוקי ולפתוח עסק עצמאי מהבית. זה כרוך בהרבה עבודה קשה אבל גם בהרבה שמחת עשייה והרגשה של ערך (וגם אפשר להתפרנס מזה - שזה לא מבוטל בעיניי כלל, אולי לא להיות מליונרית אבל פרנסה בכבוד בטוח).

odeia

New member
כל הסבה מקצועית תעלה לי כסף

וגם תאלץ אותי לצאת מהבית ללימודים, ואני רוצה להשאר בבית עם התינוקת ולא לתת אותה לטיפול של מישהו אחר. אשמח לשמוע רעיונות שאפשריים במסגרת ההגבלות שלי. תודה מראש

bell2002

New member
לא התכוונתי שתעשי הסבה מיקצועית.

התכוונתי שמה שאת יכולה לעשות כבר עכשיו במסגרת הידע שלך או מקסימום לקחת איזה ספר טוב וללמוד לבד. רעיונות נוספים כרגע אין לי.

למעלה