איך מוצאים עבודה נורמלית??

איך מוצאים עבודה נורמלית??

עם תנאים נורמליים ושכר נורמלי... שהרי לרוב לקורות חיים לא מגיבים בחזרה?... הלפ=[

עזבי אותך מועדפת....קודם כל שתהיה עבודה שהשכר

יצליח להגיע ל4,000 ויותר.... כל העבודות הן 3+....בקושי.../= איך אפשר ל מצוא עבודה שהיא לא מלצרות או שירות לקוחות טלפוני??

זה תלוי בידע שלך

ידע שיש לך מהתיכון/לימודים או מהצבא (או אפילו לא ממסגרת פורמלית). אפשר לחפש באתרי דרושים. וחוץ מזה- יש פורום "מחפשי עבודה" שיוכלו לעזור (גם בקו"ח כדי שיחזרו אלייך יותר אנשים)

חורשת אתרי דרושים כבר חודשיים /=

אין יותר מדי מה לעשות עם רקע של מקצועות הומניים ולימוד עברית לעולים ובני מיעוטים /=

לכי על כיוון של הוראה/ הדרכה

גם אני מחפשת כבר חודשיים, אני ממש מבינה אותך. אבל אני אופטימית, בסוף מוצאים (תלוי מתי יהיה הסוף ומה נעשה עד שנגיע לשם
)

את יכולה תוך כדי חיפושים ללכת על זה

ואולי אפילו תמצאי דרכם משרה מלאה או עוד משרה חלקית לשעות שאחרי

M u s i c B o x

New member
מחזק...וגם את טולה

אני רשום כבר ברוב האתרים האלה שמחפשים עבודה (WINWIN, לוח העיר, "מתנת שחרור" וכו') וראיתי שב-WINWIN עונים מהר.. היום בצהריים שלחתי קו"ח לאחת המשרות ותוך פחות מחצי שעה חזרו אלי. טולה, גם אני מחפש מועדפת (באילת) את יכולה לעבוד בבתי מלון (באילת, הכי מומלץ) אחלה כסף ואחלה תנאים ומביאים מענקים מטורפים! אני רוצה לעבוד שם בקיץ

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני אנסה לחפש משהו באתר הזה. חשבתי על אילת, אבל אני לא רוצה לעזוב את העיר שלי. אני מעדיפה לנסות למצוא עבודה בסביבה שלי. תודה רבה

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני אנסה לחפש משהו באתר הזה. חשבתי על אילת, אבל אני לא רוצה לעזוב את העיר שלי. אני מעדיפה לנסות למצוא עבודה בסביבה שלי. תודה רבה

Charo

New member
לפי הכישורים

וכמובן לנפח קורות חיים אני למשל התעסקתי קצת בהדרכה לפני הצבא ובחו"ל, ניפחתי את זה בקורות חיים ועכשיו אני מדריך בחוגי העשרה לילדים במשכורת של 50 שקל לשעה ולפני זה עבדתי בעבודות הכי מגעילות שקיימות בשוק (אבטחה, מזון מהיר וטלמרקטינג) כל מה שצריך זה לחפש טוב. קשה למצוא אבל יש עבודות נורמליות לחיילים משוחררים

אז זהו שהדרכה יכול להיות לי מצויין... אבל אין

פה באזור כלום.... הניסיון היחיד שיש לי זה בהדרכה.... והדרכתי הרבה לא קצת... 3 שנים של הדרכה ורכזות בתנועת נוער, כל השירות שלי היה הדרכה- לימוד עברית באולפניות ולימוד 12 שנו"ל בקורס של חנ"כ. ועם זה אני לא ממש מצליחה למצוא עבודה...

Haunted

New member
מאיזה איזור את ?

תשמעי, מניסיון, 99% ממה שתמצאי באתרי דרושים באינטרנט זה שירותי לקוחות ומכירות סטייל הרבלייף וכאלה. לדעתי הדרך הטובה ביותר זה פשוט להדפיס איזה 20 עותקים של קו"ח, לצאת מהבית ולהשאיר קו"ח בכל מקום שנראה לך נורמלי. מקומות עבודה נורמליים רוצים קודם לראות את הבנאדם לפני שהוא מגיע לראיון עבודה. אלו גם המקומות עם השכר והתנאים הטובים. הסיכויים שלך למצוא מקום טוב עם תנאים טובים ושכר של 4+ באינטרנט, אפסיים לצערי.

ספר קצת על החוגים

גם אני עסקתי בהדרכה,אומרים לי שיש מלא עבודות בזה. מטמיעת מערכות וכל זה,אבל מי יקח אותי אם אני לא מבינה בכלל בדברים הטכניים ובמחשבים?!

למעלה