איך מוציאים את החלב מעוגה בחושה? (עזרה במתכון/ בתיקון מתכון)

C H 4

New member
איך מוציאים את החלב מעוגה בחושה? (עזרה במתכון/ בתיקון מתכון)

היי,
אני רוצה להכין עוגה בחושה והמתכון שתמיד עובד לי נפלא הוא על בסיס יוגורט.
אחד הסועדים עם אלרגיה חריפה לחלב ואני אשמח למצוא תחליף ליוגורט או לחילופין מתכון לעוגה בחושה לא חלבית.
המתכון שלי:
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות יוגורט
3 ביצים
כוס שמן
2 כוסות סוכר

יש במה להחליף את היוגורט? פשוט לנסות מתכון אחר לגמרי?
 
לא מוציאים יוגורט מעוגה בחושה כזו- משנים מתכון

הרשת מלאה מתכונים לעוגות בחושות ללא יוגורט/חלב.
פשוט תחפשי, תגדירי מה את רוצה, שוקולד? בננות? וניל? תפוז?
באתר של ניקי יש שפע עוגות, באתר של קרין גורן, פשוט צריך לחפש.
בהצלחה.
 
אני מחליפה תמיד בשמנת מתוקה פרווה - צמחית

עובד מעולה.
רק לא לשים 2 כוסות אלא כוס ושליש בערך - ולהיות ערנית לראות מתי נוצר לך המרקם שאת מכירה מהעוגה הזאת בד"כ.
תתפלאי לגלות שהיא תהיה גם הרבה יותר נימוחה לאחר האפייה.
 

C H 4

New member
תודה


 

חנהפ

Active member
אפשר להמיר למעדן וניל אלפרו

ולהפחית קצת בכמות הסוכר, כי המעדן מתוק
 
למעלה