איך מוציאים ויזה

bee905

New member
איך מוציאים ויזה

לויטנאם ? עדיף בארץ או בבנקוק ?

noaaaa

New member
החלומות שלי

מתגשמים ע"י אנשים אחרים. גם אני רוצה להגיע לויאטנם!!! אני חושבת שעדיף לעשות ויזה בבנגקוק,למיטב ידיעתי אין שגרירות או נציגות ויאטנמית בארץ,או שאולי השגרירות התאילנדית מטפלת בזה??זה בטח ברי ידע.. עזרתי לך?? לא משהו,אה..?. טוב,לא נורא,העיקר שאתה טס לויאטנם..

bee905

New member
מפה ועד ויטנאם....

הדרך ארוכה.... אני קודם טס לתאילנד ונראה איך הענינים יסתדרו שם..... מה מונע ממך לנסוע לתאילנד ?

מי אמר אני ולא קיבל?

אכן הצדק עם נועה אין בארץ שגרירות או נציגות ויאטנמית... אבל ויזה לויאטנם ניתן להוציא בארץ דרך איסתא אבל יש לקחת בחשבון את הפרטים הבאים: העלות של הוצאת הויזה היא כ-100 דולר הנפקתה לוקחת לפחות כשלושה שבועות וגם כך מקבלים רק טפסים שאיתם יש להגיע לשגרירות ויאטנם בבנקוק ולהוסיף בין 30-25 דולרים ולהמתין 4 ימים עד לקבלת הויזה. לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל-5210555-03 . בחו"ל ואמרה זאת נועה ניתן להשיג ויזה בנציגות הויאטנמית של בנקוק שדרך אגב העלות זולה יותר מאשר הוצאת הויזה בארץ כמו כן ניתן לעשות זאת דרך הסוכנויות שברחוב הקאווסן. ממממ.... יש משהו ששכחתי להוסיף?

aviron

New member
לא שכחת כלום - ואתה ונועה צודקים !

דרך משרד נסיעות בבנגקוק (4-5 ימי עבודה) - שם גם תיקנו את כרטיסי-הטיסה לויאטנם וחזרה. לתשומת-לב: אין להשאיר הדרכונים לבצוע הויזה ולהמשיך בינתיים בטיול בתאילנד - מכיון שכיום בתאילנד יש צורך בדרכון לטיסות הפנימיות !!

bee905

New member
אדוני אומר לי!

שבשביל שבוע שאני רוצה לטייל בוייטנאם אני צרילך לשלם 100 דולר ????? תודה אבל לא תודה למשהו יש תחליף איפה להעביר שבוע אחרי טיול של 3 שבועות בתאילנד ?

noaaaa

New member
../images/Emo24.gif

סע, סע כבר,אל תעשה ויזה לויאטנם מהארץ,סע לתאילנד,תבדוק כמה עולה שם ויזה גם ללאוס וגם לויאטנם ותעשה אחד מהם,עד שהויזה המבוקשת תהיה מוכנה אתה תגמור את כל האננסים בקאו-סאן,ותעשה חיים שבכלל לא יהיה חשוב לך לאוס,ויאטנם,מה זה משנה,גם ככה לא היית לא שם ולא שם,ואם בעיניין כסף עסקינן אז בחלט שלאוס שווה,גם מעבר יבשתי,ויזה לא משהו יקרה,גם מקום מאלף(נכון ברי ואבי-רון?)והכי הכי הכי חשוב-אתה כ"כ כ"כ תהנה...

למעלה