איך מוציאים פנקס חיסונים חדש?

ilyfe

New member
איך מוציאים פנקס חיסונים חדש?

אבדתי את הפנקס חיסונים שלי ואני צריכה להוציא אחד חדש, הפנו אותי לטיפת חלב לבית ספר היסודי שלמדתי בו ולבית הספר התיכון,לאף אחד אין תשובות מועילות וכל אחד שולח אותי למקום אחר אשמח לקבל תשובה שתעזור לי להוציא פנקס חיסונים תודה מראש

שיחזור של פנקס חיסונים

שלום רב ! נכון, בארץ למעשה בלתי אפשרי לשחזר את פנקס החיסונים ואני לא הייתי ממליץ אפילו לנסות - חבל על הזמן. אין רישום גיבוי באף מקום מסודר ובטח לא רישום ממוחשב (לפחות עד לאחרונה). לעומת זאת, תוכנית החיסונים בארץ הינה מסודרת וסדורה, כך שאם גדלת פה וע"פ ההורים שלך עשית את חיסוני הילדות +/- צה"ל כמו כל הילדים - ניתן לדעת מה בדיוק קיבלת ובאיזה גיל - בהתאם לשנת הלידה שלך. בהצלחה ! דר' קצמן יבגני, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות ושירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 8, תל-אביב 03-6973498 (שלוחה 2)

ilyfe

New member
...

לשחזר את מה שהיה בפנקס עצמו אני מבינה שאי אפשר לשחזר אבל אני רוצה להביא פנקס חדש,מצידי שיהיה ריק .. כי אני יודעת איזה חיסונים עשיתי כבר בעבר טטנוס צהבת בי מה שכולם עושים ושוב תודה רבה

תשובה

אז ללא שום בעיה בפעם הבאה שאת נוסעת לחו"ל ומקרת במרפאת מטיילים - תקבלי פנקס חיסונים בינלאומי חדש ותבקשי לציין בו את החיסונים אותם קיבלת בעבר + תאריכים. דר' קצמן יבגני, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות ושירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 8, תל-אביב 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה