איך מוציעים את העצם משוק העוף??

מתחילים מהחלק התחתון, איפה שהבשר מחובר

לעצם בגידים. מנתקים את הגידים, תוך כדי התקדמות במעלה השוק. כשכבר אין גידים ואפשר להפוך את הבשר כלפי מעלה ולמשוך - זה מה שעושים. צריך לעבוד עם סכין מאוד חד. מקווה שההסבר הקצר ברור, פחות או יותר.
 

טילי2

New member
אם בעוף עסקינן, מישהו יודע איך שולפים את כל

עצמות העוף ןמשאירים אותו שלם למילוי. היה פעם קצב בשכונה שלנו שמכר עופות כאלה והוא איננו עוד, יש לכם רעיונות?
 
למעלה