איך מורידים את הבטן??

שירןב

New member
איך מורידים את הבטן??

היי, אני בדיאטה אצל תזונאית, דיאטה מסודרת ובריאה (לדעתי ולדעתה לפחות) ובנוסף עושה כושר ואכן יש תוצאות, ירדתי 6 ק"ג. הבעיה היא שכמה שאני עושה תרגילים, גם אירובי וגם תרגילי עיצוב וחיזוק, הבטן לא יורדת ועדיין ... נשפכת. יש למישהו עצות מה אני עושה כדי להוריד ממנה שומן? האם צריך עוד כושר? מאיזה סוג? תודה.

הורדת הבטן

שלום שירן, קודם כל לגבי התזונאית - למה לדעתה הדיאטיה פחות מסודרת ובריאה, את יכולה לפרט? על מנת לרזות יש לצמצם את הקלוריות, כך שהאנרגיה שאת מוציאה תהיה יותר גדולה מהאנרגיה (הקלוריות שאת צורכת). ו/או להוסיף גם הליכה מהירה לפרק זמן של 40 דקות ומעלה מספר פעמים בשבוע. אבל קצת קשה לדייק בהנחיה מה נכון בשבילך דרך הפורום. עדי - סטודיו אינפיניטי www.infinitycenter.co.il

שירןב

New member
משעשע...

כתבתי שהדיאטה מאוזנת לדעתי ולדעתה לפחות, לפחות - at least, לא "פחות"... הדיאטה מאוזנת, בקיצור. בכל מקרה אני עושה כושר, אבל רציתי לדעת אם כל תרגילי העיצוב עוזרים גם להורדת השומנים בבטן או רק ליצירת שרירים, ואיך השרירים עוזרים לי פה? האם הם באים במקום השומנים או בנוסף..? שאלות מפגרות, אני יודעת, אבל עדיף ללמוד מתישהו...

שומנים בבטן

בד"כ תרגילי פילאטיס יכולים לעזור בעיצוב הבטן, במראה מוצק יותר והעיקר לחזק את השרירים הפנימיים שלא תמיד מגיעים אליהם בתרגילי בטן רגילים. חיזוק השריר הרחב בטני, מאפשר לך להכניס יותר בקלות את הבטן, ולתמוך בגב. אך מעבר לכך זה להמשיך בתזונה נכונה והליכות... בהצלחה

אלי ו.

New member
אין אפשרות להשפיע

מאיפה ירד השומן. המשיכי בדרכך ובסופו של דבר גם השומנים מהבטן ירדו.

למעלה