איך מורידים העלאה אוטומטית של תוכנה?

הבן שלי התקין את תוכנת דקורד ואני רוצה לבטל את העלאה האוטומטית שלה בהדלקת המחשב.
אני רוצה שהתוכנה שלו תישאר אבל רק כשיפעילו אותה ולא תעלה אוטומטית בהדלקת המחשב.

אפשר גם בעזרת CCleaner
מה הקשר? הקלינר מיועד לווירוסים.
בגרסת חלונות הקודמת, היה מקום שנקרא, אם אני זוכרת נכון, סטארטאפ ששם היה את כל התוכנות שעולות בהעלאה אוטומטית כשמדליקים את המחשב ואז כל מה שנותר לעשות, היה למחוק את אייקון הפעלת התוכנית שלא רוצים שתעלה בצורה אוטומטית.
אני מניחה שקיים דבר כזה גם בגרסת חלונות זו ( 10HOME), אבל אני לא מוצאת היכן.

Omnicide

Member
בגרסת חלונות הקודמת, היה מקום שנקרא, אם אני זוכרת נכון, סטארטאפ ששם היה את כל התוכנות שעולות בהעלאה אוטומטית כשמדליקים את המחשב ואז כל מה שנותר לעשות, היה למחוק את אייקון הפעלת התוכנית שלא רוצים שתעלה בצורה אוטומטית.
את מתכוונת ל-MSCONFIG, ב-10 זה עבר ל-מנהל המשימות(לפתיחה: CTRL+SHIFT+ESC)> לשונית אתחול/STARTUP.

לנוסטלגיים, אפשר גם להפעיל את MSCONFIG ובלשונית STARTUP יהיה קישור שיעביר אותך למנהל המשימות הנ"ל.

רוב הזמן נח

Well-known member
את מתכוונת ל-MSCONFIG, ב-10 זה עבר ל-מנהל המשימות(לפתיחה: CTRL+SHIFT+ESC)> לשונית אתחול/STARTUP.

לנוסטלגיים, אפשר גם להפעיל את MSCONFIG ובלשונית STARTUP יהיה קישור שיעביר אותך למנהל המשימות הנ"ל.
וואלה. בדקתי וגם בחלונות 8 יש את זה במנהל המשימות.

רוב הזמן נח

Well-known member
קלינר בכלל לא קשור לוירוסים. הוא קשור לניקוי המחשב מקבצים מיותרים. ויש לו עוד פונקציות שאחד מהם זה לבטל איתחולים של תוכנות שעולות עם ההפעלה של המערכת. יש גם אפשרות דרך כלי של מערכת ההפעלה, אבל כבר שנים אני משתמש בקלינר בשביל זה, אז אני לא זוכר איך מגיעים בדרך השניה.

ליד שם החשבון, בצד שמאל למטה מתחת לרשימת ההודעות הפרטיות או ערוצים בשרת

⚙️🎧🎙️ username#1234
הגעתי למסך שלך בדיוק וגם אצלי הירוקים זה כמו אצלך.
האם לך לא עולה אוטומטית בהדלקת המחשב?
אם כן, מה אני צריכה לעשות בכדי לבטל את העלאה האוטומטית?

למעלה