איך מורידים קטע עיברית מהאינטרנט?

• פותח הנושא dif
  • פורסם בתאריך

dif

New member
איך מורידים קטע עיברית מהאינטרנט?

שלום לכולם.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה הבאה... אני רוצה להעביר קטעים בעיברית מאתרי אינטרנט לקבצי וורד. בטח כבר נתקלתם בזה, שהעיברית מגיעה הפוך. אני יודעת שיש תוכנה שהופכת את העיברית. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אותה (עדיף כמובן לתובנה בחינם כי יוצא לי לעשות את הפעולה הזו שערך פעם בשנה) תצילו נפש אחת בישראל J תודה דיף

lizansak

New member
חבל שאי אפשר לצרף תוכנות

חפש hebtml או flip או באתר זיקית www.zikit.co.il וכמובן על עברית באתר של סיגל www.sigall.co.il

lotan

New member
גם לי הייתה את אותה בעיה בדיוק

והנה התושבה שקיבלתי בלינק המצורף, הפירון הראשון הוא שעזר לי. ממליצה לך לנסות שיהיה לך
טוב

lotan

New member
מצטערת על השגיאות, שעת ../images/Emo29.gif

קצת מאוחרת
תושבה = תשובה.
הפירון = הפיתרון. ושוב
טוב

יעל@

New member
יש פתרון -

אחרי חקירה מאומצת בנושא, לציין כי הורדתי עשרות תוכנות שטוענות כי הן יכולות לבצע את העבודה - אך לא יצא מהן כלום. יש אתר שבו ניתן לבצע את ההיפוך ואחר כך להעביר ל-WORD זהו האתר : http://corky.net/hebflip.html בהצלחה

אין מילים בפי ! ממש תודה../images/Emo23.gif

הפתרון המושלם
כל הכבוד
הפתרון האחר (LTRrun) אכן הופך את העברית אבל רק לתצוגה ! אי אפשר למשל לעשות cut&paste לקובץ אחר. הפתרון של האתר הנ"ל נבדק, הוא עובד והוא נפלא
מועדים לשמחה
הרבה בריאות אמנון מרגלית

yondy

New member
הדרך הבטוחה לביצוע, להלן:

לסמן הקטע שהועתק הפוך. בתפריט כלים: מקרו - פקודות מקרו - פקודות וורד (לסמן בחלון התחתון) - לסמן את LtRun או RtlRun - והפעל. הטקסט יתהפך לתמיד.
משמעות הפקודה: "מימין לשמאל" או "משמאל לימין", לפי הצורך. בהצלחתה.

comet

New member
אם את משתמשת בזה הרבה להלן רעיונות

1. קחי את העצה של יונדי, אבל במקום לחפש את הפעולה בתוך המאקרואים, פשוט הוסיפי אותה לאחד הסרגלים שלך. 2. תוכנת פליפFLIP עושה את זה בהצלחה.

למעלה