איך מזג האוויר במקסיקו ביולי-ספטמבר ?

yarivlevi

New member
איך מזג האוויר במקסיקו ביולי-ספטמבר ?

אני מתכנן לטוס אבל הבנתי שבתקופה הזאת יש סיכוי גבוה להוריקן ולישיבה ארוכה במקלטים ורציתי לדעת האם זה נכון ומתי העונה הכי טובה להיות במקסיקו מבלי לחוות הוריקן ?

natyh

New member
עד אמצע אוגוסט

אי אפשר להבטיח כמובן מקסיקו מהממת זו כמובן לא העונה הטובה שהיא תקופת מנובמבר עד אפריל , אך זו תקופה מספיק טובה אם לא ניתן להגיע בתקופה אחרת

natyh

New member
הסיכויים פחותים

לפעמים אין הוריקן עד תחילת אוקטובר לפעמים אין בכלל אך בדרך כלל אמצע אוגוסט הוא הקו שלאחריו מגיעים ההוריקנים . ענין של מזל , כנראה שבשנה הקרובה הזו יהיה די רגוע כי בשנה שעברה היה מטורף .

yarivlevi

New member
ומנובמבר עד אפריל גם אין הוריקנים ?

אז לפי מה שאני מבין אמצע אוגוסט עד תחילת נובמבר זו התקופה עם הסיכוי הכי גבוה להוריקן ?

natyh

New member
מנובמבר עד אפריל

זו התקופה בה פורחת התיירות במחיקו גם באמצע אוגוסט עד תחילת נובמבר מחיקו מוצפת תיירים , לא חכם אך מוצפת בהרפתקנים שמנסים את מזלם , אך כשמגיע הוריקן כולם בורחים לפחות מאזורי החוף , ההוריקנים פוגעים הכי חזק בחוף אך ממש לא מומלץ להגיע למצב הזה . השנה 07 שהיתי במחיקו מה 1 עד ה 8 באוגוסט במחיקו חזרתי לארץ ב 13 לחודש דרך ניו יורק ופרנקפורט קצת אחרי שחזרתי הגיע ההוריקן דין בעוצמה מטורפת והבריח משם מהחוף אזור יוקטן :קנקון טולום וכיוצא באלה כל דבר שזז.....
.

yarivlevi

New member
אז לסיכום אני אגיע למקסיקו בסוף יוני

או תחילת יולי ואשהה כ-3 שבועות: שבוע קנקון (נראה לי קלאב מד) ,שבוע איסלה מוחרס וכמה ימים בטולום ,נשמע טוב ?

natyh

New member
מה המטרה"

טיול ? נופש? להכיר את מקסיקו ? בקיצור מה המטרה בטיול ?

yarivlevi

New member
ירח דבש ,יש עדכונים לגבי המסלול

שבועיים-שבועיים וחצי מקסיקו ועוד שבוע ניו-יורק (האישה רוצה קניות :-O) , נראה לי שנהיה שבוע בקנקון ונחלק עוד שבוע וחצי באיסלה מוחרס ובטולום ,נשמע טוב או שהמסלול בעייתי ? נ.ב - אנחנו בקטע של בתי מלון טובים מבחינת המיקום ומבחינת רמת הכוכבים ,ז"א לא נישן בסוויטות מפוארות של 1000 דולר ללילה אבל הבנתי שבסביבות 100-130 דולר ללילה אפשר למצוא בתי מלון מצויינים (משהו ברמה של 4 כוכבים בישראל) ,אני צודק ?

natyh

New member
אין כאן בעיה

מקומות קרובים מאד זה לזה בענין בתי מלון וכוכבים אני לא מתמצא בכוכבים . אך אני מעריך שאתה טועה 3 כוכבים מקסימום לתקציב שבחרת . מקסיקו לא זולה לתיירים . בענין המסלול קנקון ואי הנשים די דומים מבחינת הפעילות והענין בהם ויש הרבה מקומות נוספים אחרים . .

yarivlevi

New member
אשמח לשמוע כמובן ,שאלה לגבי בתי מלון

אם נניח התקציב שלי יהיה 150-170 דולר לזוג ללילה אוכל למצוא בית מלון ברמת 4 כוכבים בארץ מבחינת רמת האירוח והמיקום באי ?

natyh

New member
נסה לשאול

בפורום חופשות וטיולים בחו"ל . אנחנו מתמחים במיוחד בתרמילאים ולכן קשה לנו לענות לך .

LunaNegra

New member
מלונות בקנקון

מלון טוב של 5 כוכבים עולה בסביבות 300 דולר ללילה מינימום ב-150 תוכל למצוא מלון נחמד שיותר נוטה ל-3 ... באיסלה מוחרס אין מלונות מפוארים בכלל בטולום יש אחד, אך אני לא זוכרת את שמו, הוא נמצא בחוף הדרומי

למעלה