איך מזהים זיוף ?!

איך מזהים זיוף ?!

הרי ידוע שבשוק,קיימים,קופסאות טבק של אל נח'לה,מזוייפות. כאלה שדוחפים לתוכם,מעבר לטבק ודבש,גם עשבים אחרים,אשר גורמים לטעמי לוואי בעישון. איך מזהים את הקופסאות מי יודע ? אני שמתי לב שיש שני קופסאות לאל נח'לה. האחת המסורתית הרגילה ואילו השנייה,יותר מוזרה כזה. האורגינאלית מודפסת על נייר מבריק.המזוייפת על נייר רגיל. אבל השאלה אם יש מישהו שהבחין בסימנים נוספים ?

כתום

New member
אתה מוכן להסביר לי...

למה להם לדחוף עוד עשבים שגורמים לטעם לוואי? איזו סיבה שבעולם יכולה להיות? (חוץ מלגרום לכמה אליהוד הפרעה מינורית בעת מלאכת הנירגול).

רותמיקה

New member
זנ לא ברור?../images/Emo29.gif

טבק עולה יותר מעשב או מנסורת.. והרי שאנחנו לא שמים לב בדיוק מה יש לנו בטבק.. אז..

תלוי מה אתה קונה ...

אני יודע ששחרורי זה חרא ובאמת יש עשבים בפנים כל מי שיש לו שחרורי בבית זה למתי שמישהו שהוא לא אוהב ירצה לעשן איתו הוא ידפוק לו את זה בראש ויבריח אותו אבל של נחלה .... אני לרוב מרגיש טעם סבבה לא נשרף מהר מידי ולא לאט מידי 2 גחלים על ראש .... בכל מקרה..... נרגלו באהבה

BiRd Of PrEy

New member
הכי קל לזהות זיוף של נחלה-תפוחים

כשזה אמיתי, הקופסא היא אדומה יפה כזאת.. כשזה מזוייף.. הקופסא בצבע אדום דוהה כזה, מוזר.. ומזאת אומרת נייר מבריק? איזה נייר מבריק? אה וגם קניתי פה בנתניה גחלים של סטאר.. אבל העטיפה שמסביב לגחלים לא הייתה העטיפה הרגילה של הגחלים (שתמיד היא שכבה דקה של נייר כסף ועליו נייר), הפעם העטיפה הייתה רק נייר כסף עם הדפסה.. וזה היה ממש נייר כסף,כזה שהיה אפשר אפילו להכין איתו ראש חח אמיתי או לא?

למעלה