איך מחברים שלט לWinamp

נופר בר

New member
איך מחברים שלט לWinamp

טוב, תשמעו, אני צריכה עזרה, ידיד שלי אמר לי שאפשר להשתמש עם השלט של הטלוויזיה שבמחשב (יש לי כרטיס טלוויה במחשב, הוא אמר לי לכתוב שזה FLY VIDEO ) לכל המחשב.. ז`תומרת שאפשר להשתמש להעביר שירים בwinamp ולהגביר ולהנמיך את הקול... הוא אמר לי לכתוב לכם שהוא הוריד פלאגיין לווינמפ לאינפרא רד משהוא.. אבל זה אומר לו לבחור COM של המחשב, אבל בגלל שהשלט הוא של הכרטיס טלוויזיה אז אין לו COM פורט מיוחד... האם יש איזה תוכנה שעושה את זה והאם בכלל אפשר לשלוט על הווינאמפ עם השלט של הכרטיס טלוויזיה???? טוב.. כל מה שרשמתי עד עכשיו, ידיד שלי הכתיב לי בטלפון, ככה שאין לי ממש מושג מה כתבתי :) (מה זה COM ופלאגין... ולמה הכרטיס טלוויזיה שלי מעופף :) אני בכלל חשבתי שווינאמפ זה שם של בושם.... טוב, בקיצור אני לא מבינה במחשבים, אז תכתבו לי תשובה, ואני כבר ימצא איזה ידיד מהבסיס שיעזור לי.. (הם תמיד באים לעזור..) טוב, אז תשתדלו למצוא לי תשובה, אני ממש רוצה את זה.. בייי..

@poet

New member
הממ שלטים ו ווינאמפ

דבר ראשון אם יש לך כרטיס טלויזיה ויש לו שלט אז זה הגיוני . אני יודע שפעם היה לי מחשב כזה עם שלט (בכלל לכל המחשב) והיה ניתן לישלוט על הנגן בעזרת כפתורי מדיה לגבי מה שידיד שלך אמר ניראה לי הכי טוב שהוא יסביר לך את העניין (מה יותר פשוט) com and port זה צורת התקשורת שצריכה להיות מוגדרת לוונאמפ כדי שהוא יידע לקרוא מכרטיס הטלויזיה שמקבל את המידע מהשלט רחוק בכל אופן אם יש למישהו מושג איך מסבירים את זה באינטרנט , שיכתוב לך כי עד שאני לא אראה את זה זה בעייתי לי להגיב שלך פואט

אריה Pc

New member
אוהו!

זכור לי שהורדתי כזה פלאג לפני כמה שנים. תיכנסי לאתר של WINAMP ושם תיכנסי ל-GET PLUGINS ושם תלחצי בצד ימין על GENERAL ותחפשי לאט לאט עד שתראי תמונה עם יד שלוחצת על כפתור בשלט שחור של טלוויזיה - זה הפלאג! תורידי אותו ותתקיני ב-WINAMP ואז תיכנסי להגדרות ותגדירי שם מה שאת רוצה! אתה יכולה לשנות כפתורים ולשחק עם האפשרויות! בהצלחה, אריה.

למעלה