או פטיש עכשיוובהרחבה: אני מחליף מקרר. המקרר נמצא בנישה שמעליו ארון תלוי המהווה חלק של סדרת ארונות עליונים בצורת " ד ". אני צריך להוציא את המדף התחתון של הארון הנ"ל כדי להכניס מקרר גבוה יותר. לא מוצא שום בורג שהמדף מחוזק אתו. איך עושים את זה?
זה לא מדף אלא המסגרת של הארוןניסיתי גם עם פטיש בעדינות, לא עוזר
לא לקחת ללב את הנראות, לא היה בשימוש מעולם, מתחתיו מקרר ....
רוצה להוריד את המדף התחתון
נסר את המדף ותלוש אותו בכוחאיך מטפלים בזה? אני חייב להורידו שכן המקרר החדש לא יכנס
ואחרי זה הארון יישאר פתוחתודה רבה
אני מדבר מבחינה אסטתית , לחתוך דלתות יראו שחתכת , מצד שני אתה אומר שהוא לא בשימוש , אז תוריד אותו לגמרי וזהוטרם החלטתי. אבל יש אפשרות לקצר אתת הדלתות ולהשאיר אותם על אותם צירים, מדובר על כחמישה סנטימטרים. ויש אפשרות להשאיר פתוח ולשים שם אביזרי קישוט.
לדעתך הורדת המדף תגרום להחלשת הקונסטרוקציה כך שלא כדאי יהיה להחזרי הדלתות? כאמור הארון הזה לא בשימוש.
אי אפשר להוריד את הארון, הוא חלק משורת ארונות, יש לו קיר משותף עם ארון. נכון לגבי האבק, אבל זו לא הבעיה שלי חוץ מזה זה מעל גובה העיניים.אני מדבר מבחינה אסטתית , לחתוך דלתות יראו שחתכת , מצד שני אתה אומר שהוא לא בשימוש , אז תוריד אותו לגמרי וזהו
להשאיר ככה לאביזרי קישוט נראה לי קצת מכוער , בכל זאת יש שם צירים , וגם אם תוריד אותם יישארו חורים , להשאיר בלי דלתות זה אומר אבק על המדפים , עוד עיסוק לנקיון , ואם זה מעל המקרר אז בכלל לעלות על סולם כדי לנקות , גם את הקישוטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.